Mηχαν. αεροσκαφών πολιτικο προσωπικο Π.Α. σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

• Thread starter Thread starter mechanic
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

mechanic

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σας! Εργάζομαι στην πολεμική αεροπορια σαν ειδικός υδραυλικών συστημάτων αεροσκαφών ως πολιτικό προσωπικό. Εχω εργαστεί στο παρελθόν πριν τον διορισμό μου σε μεγάλες αεροπορικές εταιρίες. Αυτο που με ενδιαφέρει είναι να δω εαν αξίξει να μπω στην αστυνομία ως μηχανικός αεροσκαφών. Θα είμαι με το καθεστώς ενστολου προσωπικού. Πρώτα από όλλα γίνεται?Υπάρχει κάποιος τρόπος με μετάταξη ή κάτι άλλο? ευχαριστώ για όποια βοήθεια.

Για έγκυρες απαντήσεις ρώτησε τη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού του ΓΕΑ.

Mechanic όταν λες ότι θες να μπεις στην αστυνομία ως μηχανικός αεροσκαφών τί εννοείς?Αν θες να μπεις στην υπηρεσία εναέριων μέσων της ΕΛΑΣ θα πρέπει να περιμένεις να βγει προκύρηξη για να μπεις ως αστυνομικός ειδικών καθηκόντων.Βγαίνουν κατά διαστήματα τέτοιες προκυρήξεις και από ότι έχω δει ζητάνε κυρίως γιατρούς,χημικούς,βιολόγους,μηχανικούς(ηλεκτρολόγους-μηχανολόγους).Τα εναέρια μέσα της ΕΛΑΣ δεν είναι και τόσα πολλά οπότε και οι θέσεις των μηχανικών εκεί είναι ελάχιστες.

Για κάποιον που είναι ήδη διορισμένος στο Δημόσιο, ίσως είναι δυνατή η μετάταξη. Υπάρχουν διάφορα "παράθυρα" τα οποία είναι άγνωστα σε εμάς τους "απ'εξω".