Μίλια με ΟΑ και Aegean

• Thread starter Thread starter toy2day
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

toy2day

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Αφορμή για το ποστ είναι το γεγονος ότι μιας και πετάω συχνά και με τις δύο εταιρίες και άρα έχω κωδικό και για τις δύο, είδα ότη η Α3 εξακολουθεί να δίνει 500 μίλια εσωτερικό (και όχι 200 όπως γράφτηκε) και η ΟΑ να έχει το καλό ότι αν κάποιος πετάει μαζί μου και δεν έχει κωδικό Icarus παιρνω εγώ τα μίλια του! Τελευταίες πτήσεις μου, 12, 13, 15, 16 Μαίου. Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει το καθεστώς στα μίλια και για τις δύο εταιρίες?

toy2day":q1y8wzef said:
η ΟΑ να έχει το καλό ότι αν κάποιος πετάει μαζί μου και δεν έχει κωδικό Icarus παιρνω εγώ τα μίλια του!

Πως ακριβώς γίνεται αυτο ? :roll:

Δεν έχω καταλάβει αλλά είναι πολύ καλό, αφού δεν πάνε χαμένα τα μίλια κανενός! Αρκεί, να ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση, και η κράτηση να έγινε επίσης μαζί. Μου το είχαν πει και σε ένα γκισέ, και το είδα σε επαγγελματικό ταξίδιπου πήρα τα μίλια συναδέλφου που δεν έχει κωδικό!

Δηλαδη εγω τοσα χρονια που ταξιδευω μαζι με τη γυναικα μου ειμαι.....χαζος που δεν τα βαζω????Το λεω αυτο γιατι το ρωτησα και μου ειπαν πως δεν γινεται και ο λογαριασμος ειναι αυστηρα προσωπικος! :mrgreen:

Socrates":1ex9978f said:
Δηλαδη εγω τοσα χρονια που ταξιδευω μαζι με τη γυναικα μου ειμαι.....χαζος που δεν τα βαζω????Το λεω αυτο γιατι το ρωτησα και μου ειπαν πως δεν γινεται και ο λογαριασμος ειναι αυστηρα προσωπικος! :mrgreen:

Αν ταξιδέυεις με τη γυναίκα σου (ή με τα ανήλικα παιδιά σου), και την έχεις προηγουμένως δηλώσει (το ονοματεπώνυμό της) στην υπηρεσία Ιcarus ώστε να την καταχωρήσουν σαν family member στο λογαριασμό σου, όταν πετάτε μαζί μπορείς να παίρνεις τα μίλια της!

Icarus terms & conditions16. When a person or persons from member's immediate family (spouse, children) are traveling with the member on the same flight and dates, their accrued miles may be credited to the member's account. On the initial application form, members must indicate the names of their immediate family.

Για το άλλο ότι όποιος άσχετος ταξιδεύει μαζί σου παίρνεις τα μίλια του, πρώτη φορά το ακούω και πολύ αμφιβάλλω αν ισχύει. Στους όρους αναφέρεται ρητά ότι αφορά μόνο μέλη της οικογένειας.

είδα ότη η Α3 εξακολουθεί να δίνει 500 μίλια εσωτερικό (και όχι 200 όπως γράφτηκε)

Δε δίνουν όλοι οι ναύλοι 200. Οι πιο ακριβοί δίνουν 500 και ο full economy (Y) 600. Μήπως θυμάσαι την κατηγορία(booking class) που είχες κλείσει?

Μάλλον έχετε δίκιο για τα μίλια, μόνο της γυναίκας μου παίρνω. Το λέω επειδή μου το είχαν πει προφορικά, και μου είπαν σε περιφερειακο αεροδρόμιο (που το ζήτησα πριν) ότι "Ναι,ΟΚ τα περάσαμε και τα άλλα μίλια" αλλά δεν ισχύει τελικά..

Στην Aegean στις πτησεις εσωτερικου παιρνεις κατα κανονα 200 μιλια, εκτος απο τα παρα πολυ ακριβα εισιτηρια της πτησης που αντιστοιχουν συνθως σε αυτα που κλεινεις τελευταια στιγμη, σε μια πτηση συνηθως σχεδον γεματη...

απο 8 αυγουστου περιμενω να μου περασουν τα μιλια για 2 σκελη !!! εκανα και αιτηση αναζητησης αλλα .........

Εκτός από την αίτηση ανεύρεσης μιλίων, για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες, θα πρέπει να στείλεις επιπλέον το απόκομμα εισητηρίου σου,είτε με φαξ, είτε ταχυδρομικά ή μέσω e-mail.