Mipos telika i A3 ehei anangki,mikra regional aeroskafi?

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

john

Low-Cost-Class-Member
Simera Kyriaki,imoun stis 10:00,ston Aerolimena Rodou,kai eida 10:20 tin afiksi tis AEGEAN apo SKG,stin opoia metevainan 19!!!epivates.Episis.10:10 irthe kai i OA apo ATH ATR-72(70 theseis) stin opoia metevainan 60 epivates.Amesos meta irthe kai i A3 apo ATH me 64 epivates.Etsi mia etairia ehei zimies,mikres men omos giati na ehei.Ta regional aeroskafi einai pisteuo i apantisi.

Exeis dikio John alla h A3 diathetei os regional JET ta Avro.
To sygekrimeno dromologio periergos to kanei me 737.
Mallon thn RHO thn exoyn poly ypertimhmenh akoma kai to xeimona h den einai oi ora toso volikh oso ths OA h opoia apokleiete na eixe 60 atoma afoy oloi gnorizoyme oti apo SKG petaei sto esoteriko(plhn ATH) me AT4(50 seats).

Ennoousa ATR-72 apo ATH.Apo SKG gia RHO, eihe stis 14:00DEP,kai AFF.15:45.-AT4-OA

Filoi john kai jetflight, n A3 eixe ta ATR kai ta peta3e mexpi pou eln3e to leasing! Ama tns kavave, 8a ta eixe kpatnsei.. ;) 8a mou peite tote alloi (oikovomikoi) kaipoi, alla oso kiav eivai, kati dev tous kollouse tote, kai dev avavewsav!

Egw pisteyw oti ta Embraer idiatera to 145 8a htan oti kalytero gia thn Aegean...
Ti les peri aytou minglismike mias pou ksereis kai ta "endotera"-exei yparksei skwpsh peri aytou???

....Kai gw duskoleutika na katalavw giati apesuran ta Do228.... :roll:

@Makedonas:O John ethese to erothma ean h A3 tha eprepe na exei regional jets.
Ego eipa oti diathetei regional jets kai sygekrimena ta AVRO.
Sto eksoteriko exoyn megalytero kollhma me ta Regional Jets para me ta Turboprops apo oti edo.
Prosopika tha moy arese kalytera h A3 ean emene monaxa me ta 737!
Kati poy tha ginei sto mellon...