Μοναχουλίνης στο Μοντε Κάρλο{με AZ}

• Thread starter Thread starter markisios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

markisios

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Είμαι φανατικός αναγνώστης αυτού του φόρουμ εδώ και μια διετία και οφείλω να παραδεχτώ οτι ήταν ιδιαίτερα χρηστικό για την αφεντιά μου.Είμαι πια 30 άρης, ευτυχώς αρκετά ανώριμος και συνάμα τρελά παρανοϊκός,ωστόσο θέλω να πιστεύω πια αρκετά έμπειρος ώστε να σας περιγράψω μια ταξιδιωτική ιστορία με ......Alitalia στη Κυανή Ακτή.

Δυστυχώς είμαι λίγο πανηλήθιως άσχετως στο να βάζω φώτο αν και σε κάποιο άλλο φόρουμ {το οποίο με σχόλασε ο συντηρητισμός του ιδιοκτήτη}υποψιάζομαι οτι μάλλον είναι σχετικά ευκολο.Πάντως ναι μεν σε πρώτη φάση δε θα ντύσω το ρεπορτάζ με φώτο αλλά υπόσχομαι να είναι όσο δυνατόν αναλυτικός με χρηστικές{ή ανούσιες}πληροφορίες.

Παρότι παλαιότερα είχα μια αδίαφορη εμπειρία{δράματα}με τον εθνικό αερομεταφορέα της Ιταλίας και κάποιες ιδιόρρυθμες καταστάσεις που περάσανε άτομα του οικείου μου περιβάλλον,ήμουν αποφασισμένος να μην ξαναδοκιμάσω την εμπειρία της πτήσης με Alitalia. Ωστόσο μια προσφορά 130 γιουρολάκια και μια μυστική έκθεση εξαιρετικής ποιότητας κρασιού στη Νίκαια παρέλυσε το νευρικό μου σύστημα και......

Οι τρεις πτήσεις έγιναν με Airbus321{ATH-FCO,FCO-NCE,FCO-ATH}ενώ η πτήση NCE-FCO με την συνδρομή ενός Airbus320.Εγώ σαν οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας των Βαλκανίων εννοείται οτι δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με τα πράσινα χρώματα που είχε διακοσμήσει το εσωτερικό των αεροπλάνων ενας φουκαράς σχεδιαστής.Ακόμη κάποια καθίσματα θέλουν κάποια γέμιση ώστε να μην υποφέρει η κορμάρα μου και ειδικότερα η πλάτη μου.Επιπλέον γνωστοποιώ οτι έχω ύψος 1.81,τα πόδια μου άνετα,ειδικά στη διαδρομή FCO-NICE όπου στο κάθισμα σειρά 10 ήμουν πολύ καλύτερα και απο τους καημένους των πρώτων σειρών.Ανετα θα μπορούσα να διδάξω στους Ιταλούς τι εστί βερύκοκο δηλαδή ποδοσφαιρική τέχνη.

Σε όλες της πτήσεις είχαμε 100 πληρότητα με εξαίρεση στο NCE-FCO όπου υπήρξαν λίγα άδεια καθίσματα.Καθόλου άσχημα.Επιπλέον μόνο στο πρώτο και τελευταίο σκέλος του ταξιδιού είχαμε μια 45 καθυστέρηση.Στις υπόλοιπες δυο φύγαμε στην ώρα μας.50% επιτυχία.Και σε αυτό τον τομέα μια χαρά.
Το πλήρωμα δυστυχώς σε καμιά πτήση δε μας υποδέχτηκε.Ολοι τους μάλλον συζητούσαν κάπου στην ουρά του σκάφους για τις επιδόσεις του Μπερλουσκόνι στη βίλλα των οργίων.Μάλιστα φαντάζομαι να είναι τσαντισμένοι/ες που δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν όπως συμπεραίνω απο το ξινισμένο τους ύφος που είχαν κατα την διάρκεια των πτήσεων.Και γω έστειλα e-mail στο Σίλβιο ωστε να με καλέσει αλλά για την ώρα δεν αξιώθηκε να μου απαντήσει ωστόσο δεν αντιδρώ σαν κακομαθημένο νευρωτικό κομπλεξικό άτομο όπως κάποιες γιαγιάδες της Αlitalias.Ξεχάστε την ευγένεια,την εξυπηρετικότητα και τις πλούσιες καμπύλες των κοριτσιων της Αιγαίου .Στην Alitalia έχουν άλλα ήθη και έθιμα.Γιαγιάδες που στην ΟΑ θα είχαν πάρει προ πολλού τη σύνταξη ενώ παράλληλα οι αρρένες φροντιστές μπορεί να απέτυχαν να γίνουν πιλότοι αλλά μέχρι και αν τα καταφέρουν θα πρέπει να τους υποστούμε.Μέτρια για να μην πω αδιάφορη η εξυπηρέτηση με εναν ωραίο χυμό πορτοκάλι και κάκιστα τα υπόλοιπα δηλαδή ο καφές ή το κρασί{μπλιαχ} ή το μπισκότο σοκοφρέτα.{θέλει σκότωμα το κατερινγκ}

Η βαλίτσα τελικά δε χάθηκε.Ολη η φημολογία που υπήρξε για χαμένες αποσκευές για μένα αποδείχτηκε ανυπόστατη.Πάντα ήταν στο ντουλαπάκι απο πάνω μου και δεν εξαφανίστηκε ποτέ.

Θα ξαναπετάξεις?Για Ρώμη και Μιλάνο με τίποτα.Για την ώρα δηλώνω θαυμαστής των κοριτσιών της Αιγαίου και δε σκοπευω να τις απατήσω.Προτιμώ να πληρώσω 20 και 30 ευρώ παραπάνω.Αλλά αν η εταιρία ρίξει πάλι κανα 100 για μια Φλωρεντία,Σικελία ίσως να ξυστώ.Οσο για κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις πολύ δύσκολα.Αντε το πολύ για κάνα Αμστερνταμ{130 ε} αν δεν βρώ καμιά ανταγωνιστική τιμή αλλού.

Συνεχίζεται.......40 ώρες στη Κυανή Ακτή.