Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

Ρε παιδια πολυ συγκινηση... Τα πραγματα ειναι απλα οπως σε ολα τα επαγγελματα, καποιοι θα βρουν δουλεια και καποιοι θα μεινουν ανεργοι, απλα πραγματα...
 
Πη παρέβην; τι δ' έρεξα; τι μοι δέον ουκ ετελέσθη;
Για τη Ζουαζιλάνδη ………..στο κάτω όροφο!
 
1) Εύστοχος και ακριβολόγος ο Κούλης όπως πάντα:κάποιοι βρίσκουν δουλειά και κάποιοι μένουν άνεργοι... Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Προσωπικώς, αναμένω να μου πει κάποιος πού θα βρώ δουλειά αντί πινακίου ορύζης. Ας μου την γράψει με προσωπικό μήνυμα. Ετσι κι αλλοιώς δεν έχω το πτυχίο για να του την φάω την δουλίτσα ούτε και φίλους πτυχιούχους για να τους πασσάρω την πληροφορία.
2) Κύριε sierra tango 69 η συζήτηση δεν είναι προσωπικού χαρακτήρος (δεν έχω την απαίτηση να γίνομαι κατανοητός απ όλους εδώ μέσα-άλλωστε αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τόσο συχνά αποβάλλομαι), οπότε δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μου απευθύνεστε ανοιχτά. Εγώ έγραψα οτι δεν υπάρχουν ούτε τραγικές καν δουλειές για χειριστές με το βασικό πτυχίο. Πάρτε λοιπόν το πτυχίο σας, βρείτε τη δουλειά που ονειρεύεστε και γελάστε όσο θέλετε εις βάρος εκείνων που ψάχνουν. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα... Υπάρχουν, κατά Αϊνστάιν, ακατανίκητα πράγματα στον πλανήτη (μεταξύ αυτών και η αεροανεργία). Ερρωσθε...
3) Oρθώς διερωτάται Πυθαγορείως και ο ECO οτι ενώ έχει κάνει τα πάντα -για να βρει δουλειά, υποθέτω-δυστυχώς παραπέμπεται στον κάτω όροφο! Τι να κάνουμε, αυτά έχει το επάγγελμα.
 
Σχολή πολιτικής αεροπορίας

Καλημέρα σε όλους. Γιώργος ονομάζομαι και είμαι ετών 17. Μόλις τελείωσα την Β' Λυκείου και ετοιμάζομαι για τη θερινή προετοιμασία. Έχω βάλει στόχο τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ στο Ε.Μ.Π. Όμως, εδώ κι ένα χρόνο θέλω πολύ να γίνω πιλότος της πολιτικής αεροπορίας. Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να περάσω από την πολιτική αεροπορία? Υπάρχει ένας οικονομικός τρόπος? Εννοώ τα ποσά να μην είναι τεράστια. Ακόμα κι αν πρόκειται για σχολή στο εξωτερικό, μπορείτε να την αναφέρετε. Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Re: Σχολή πολιτικής αεροπορίας

δημοσια σχολη πιλοτων δεν υπαρχει. Για να γινεις πιλοτος πρεπει να πληρωσεις. Μονο στο στρατο ειναι δωρεαν
 
Re: Σχολή πολιτικής αεροπορίας

Το ξέρω ότι δεν υπάρχει δωρεάν σχολή. Απλώς θέλω να βρω μία οικονομική σχολή. Να μην έχει εξωπραγματικά ποσά (βλέπε global aviation. 48.350€ για ένα χρόνο για να πάρεις ATPL).
 
Re: Σχολή πολιτικής αεροπορίας

στην καλυτερη να πεσεις στα 40000 με πολυ ψαξιμο και σπαζοντας το course σε πολλες σχολες
 
Re: Σχολή πολιτικής αεροπορίας

GeorgeRene":p3h69eq0 said:
Υπάρχει ένας οικονομικός τρόπος? Εννοώ τα ποσά να μην είναι τεράστια. Ακόμα κι αν πρόκειται για σχολή στο εξωτερικό, μπορείτε να την αναφέρετε. Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.
- Τι ποσό θεωρείς μη εξωπραγματικό για μια τέτοια περίπτωση;
- Γιατί θες βοήθεια επειγόντως τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για την Γ' Λυκείου; Σκέφτεσαι να μη δώσεις εξετάσεις και να στραφείς άμεσα στη σχολή αν βρεις κάτι οικονομικό;
 
O GeorgeRene έγραψε:Όμως, εδώ κι ένα χρόνο θέλω πολύ να γίνω πιλότος της πολιτικής αεροπορίας. Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να περάσω από την πολιτική αεροπορία?
Τέτοια διαδικασία προσωπικώς δεν γνωρίζω να υφίσταται. Εάν κάποιος συν-γράφων εδώ ίσως μπορεί να βοηθήσει..
 
Μάλλον ο ίδιος ο GeorgeRene θα μας λύσει την απορία. Θεωρώ πιθανότερο εκ παραδρομής να γράφτηκε έτσι αντί για "ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να περάσω από τη στρατιωτική αεροπορία"
 
Top