Κατά την γνώμη μου νομίζω είναι μάλλον ανώφελο , ίσως για την επόμενη δεκαετία έχει κάποια αξία στην Ελληνική αγορά / γνωστός μου επιστρέφοντας από εξωτερικό με ολοκληρωμένες σπουδές στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αφού αναζήτησε εργασία στην Ελλάδα , ούτε καν του απάντησαν σε σχετικές επιστολές/αιτήσεις του.
Τουλάχιστον μέχρι σήμερα από ό,τι γνωρίζουμε , οι Ελληνικές εταιρίες ουδέποτε εργοδότησαν ειδικούς managers με ειδικές γνώσεις και σπουδές στο χώρο των αεροπορικών εταιριών , διότι στην μεν κρατική ΟΑ αυτόν το κρίσιμο ρόλο ανέθεταν σχεδόν πάντα σε κομματικά «αξιοκρατικά» στελέχη πάσης φύσεως management, στη δε Α3 ίσως λίγο διαφορετικότερα, για μικρότερες δεν το συζητάω.
Κατά την γνώμη μου το συγκεκριμένο master , μάλλον είναι χρήσιμο για πιλότους 35-45 ετών , που έχουν την δυνατότητα από πάσης πλευράς να παρακολουθήσουν ένα σχετικό επιμορφωτικό πακέτο / μερικοί το κάνουν, ίσως και με distance learning program ,σε συγκεκριμένα Πανεπιστήμια και Σχολές στην Αγγλία / τελευταία προσφέρει συγκεκριμένο πρόγραμμα και η OAA / Oxford Aviation Academy, οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την πτητική και γενικότερη εμπειρία τους , μπορούν να επωφεληθούν μετά ή και κατά την διάρκεια της ενεργούς πτητικής τους καριέρας, σε αντίστοιχες θέσεις management , όπως συμβαίνει στο εξωτερικό.