ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ !!!

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ειχα παει και εγω Μπρατισλαβα το καλοκαιρι η πολη ηταν ομορφη αλλα φυσικα δεν συγκρινεται με Πραγα και βουδαπεστη,ο κοσμος απαραδεκτος οποιον και να ρωτουσες κατι εκανε σαν να ηταν απο αλλου δεν γνωριζαν τιποτα και δεν καταλαβαιναν τιποτα ποιο στραβωμενους ανθρωπους δε νομιζω να εχω ξαναδει

Ηταν και για μένα η 4η φορά στη Βιέννη το τελευταίο 1,5 χρόνο. 5 μέρες μετά την επίσκεψη του flying Doc. Οντως καταπληκτικό το Bristol. (Για τον Thanasis_U2: συνήθως δεν πληρώνεις το Bristol, σου το πληρώνουν, όπως έγινε σε μένα).

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι το σερβίρισμα του πρωινού στο δωμάτιο απο ένα αυστριακό καμαριέρη που χτυπάει την πόρτα και μόλις του ανοίξης αγουροξυνπημένος, σου βροντοφωνάζει gutmorgen και ορμά με ταχύ βηματισμό για να αφήσει το δίσκο στο τραπέζι του δωματίου, βγαίνοντας ξανά σαν ανεμοστρόβιλος όπως μπήκε.

Οσο για το Piaristenkeller δεν το ήξερα. Επιφυλάσσομαι να προσθέσω το σχόλια μου την επόμενη φορά. Θα ήθελα να έχω απόψεις για καλό schnitzel εκτός απο το http://www.figlmueller.at/
η ατμόσφαιρα στο Zwolf-Apostelkeller (παράλληλο δρόμο απο το figlmueller), παραπέμπει στην ίδρυση του εστιατορίου (το 1561) και υπάρχει μικρή ορχήστρα απο 2-3 όργανα που ξέρουν και 3-4 ελληνικά τραγούδια. Το schintzel όμως είναι αρκετά μέτριο.

Επίσης αν έχει πάει κανείς σε heuriger με καλή μουσική στο Grinzig. Δυστυχώς δεν μπόρεσα μέρι στιγμής να ανακαλύψω κάτι καλό εκεί.

++++

Μπραβο για το report ρε φιλος πολυ καλή δουλειά.

Βιέννη έχω κανονίσει χιεμώνα και σκεφτόμουν να πάω μονοήμερη Μπρατισλάβα, τελικά θα το κάνω :p