Νέα δρομολόγια Sky Express

Την θερινη περίοδο νομιζω εχουν καλες πληροτητες και οι τιμες τους τρεχουν παραλληλα με της Α3 σε full eco κατηγορια μην πω και business γιατι εχω δει 600αρια..Για τον χειμωνα δεν ξερω τα yields πως ειναι. Εχουν φτιαξει ενα ονομα σιγα σιγα, δεν ειναι πια αγνωστη και εχει κοινο, αρα δεν βασιζεται μονο στις χαμηλες τιμες..Δεν νομιζω οτι εχει μονιμα, αλλα κατά περιοδους οπως ολες προσφερει.. Ισως της λειπουν τα μιλια και καποιο FF programme για να τραβηξει ακομα περισσοτερο κοινο

Στην παρούσα φάση όλοι μπορούν να πουλήσουν τα πάντα και αυτό φυσικά οφελεί την sky. Η συγκυρία είναι καλή αλλά δεν επαρκεί. Τα charters σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Όπως και τα groups. Είναι εντελώς commodity. Αν τα πετάει η sky ή η marabou είναι αδιάφορο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει δουλειά πίσω από αυτό, ούτε ότι δεν είναι επιτυχία, έστω και εφήμερη. Πρέπει να υπάρχει και κάποια χρησιμότητα για τον επιβάτη. Πετάω πχ με την sky γιατί φτάνω στην Αθήνα νωρίς το πρωί, μπορώ να κάνω τις δουλειά μου και το βράδυ να με πάει πίσω. Ένας άλλος λόγος είναι ότι έχει τις περισσότερες πτήσεις την ημέρα και έχω επιλογή και / ή ευελιξία να αλλάξω από την μια πτήση στην άλλη. Πετάει στο Linate αντί για το Malpensa και είμαι στο μιλανο σε 12 λεπτά αντί για μια ώρα. Με βολεύει γιατί φεύγει από το Λονδίνο αργά το βράδυ και φτάνει Αθήνα 06:00 και δεν περιμένω να ξεκινήσουν τα μέσα μεταφοράς από το Βενιζέλος η δεν είναι ανάγκη να πληρώσω διανυκτέρευση στο Λονδίνο. Με βολεύει γιατί φτάνει Βρυξέλλες αρκετά νωρίς για να είμαι στο γραφείο στις 09:00. Πετάει στο Αλγέρι και είναι μόνη της στην γραμμή. Ηγεσία κόστους ή ποιότητας δεν διαθέτει, όποτε μπαίνει στα ευρωπαϊκά σφήνα και κόβει από τις LCC. Το να πετάει θέσεις από εδώ και από εκεί χωρίς καμία στόχευση όπως κάνει δεν μου λέει τίποτα. Το να λειτουργεί ως A3 copycat είναι και λίγο κωμικό. Θα μου πεις γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος, ας είναι, θα το δεχτώ :)
Για την ώρα και για το προσεχές μέλλον από εμένα είναι όχι. Ακόμα και εκεί που έχουν αποκλειστικότητα θα πάω με καράβι ή δεν θα πάω. Για προφανείς λόγους τα λέω comme il faut. Το κράξιμο προσεχώς :mrgreen:

Νέο δρομολόγιο Ρόδος (RHO) - Παρίσι (CDG) , από 8 Απριλίου 2024 , 1weekly , κάθε Δευτέρα , με Α320neo

Ποιο σύστημα κρατήσεων και DCS χρησιμοποιεί η Sky Express;

Radixx της Sabre , κατι σαν τον Navitaire (eurowings, Vueling) της Αμαντεους.

Ευχαριστώ. Με την ευκαιρία, ίσως κάποιος από τους διαχειριστές μπορεί να το μεταφέρει στο θέμα Sky Express - τιμολογιακή (ή καλύτερα εμπορική) πολιτική. Ταιριάζει μάλλον καλύτερα εκεί.

Σύμφωνα με το exyuaviation, η Sky θα αρχίσει δρομολόγια μεταξύ Ηρακλείου και Βελιγραδίου από τις 16 Ιουνίου

SkyExpress plans Belgrade service

Υπάρχει κάποια στήριξη από ταξιδιωτικό οργανισμό του Βελιγραδίου ή προτίθενται να διαθέσουν τα εισιτήρια αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας τους;

Στο site που αναφέρει για το δρομολόγιο, οι πτήσεις εμφανίζονται ως GQ4830/4831, άρα σχεδόν σίγουρα είναι charter.

Last edited by a moderator:
Υπάρχει κάποια σύνοψη που να δείχνει ποιο μερίδιο του πτητικού έργου της είναι τακτικές και ποιο ναυλωμένες;