Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

theRockSays

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Η.Π.Α.
Πώς καταντήσαμε να μιλάμε ένα σωρό άνδρες για περιόδους γυναικών;

telephoner

Low-Cost-Class-Member
Άρα σύμφωνα με προηγούμενα post, οι έχοντες αλογοουρά, τατουάζ και σκουλαρίκι αν κάνουν μια RNP Z στον 34 στο LGTS θα είναι unstable γιατί δεν θυσίασαν τα προσωπικά τους θέλω για να εργαστούν και κατά συνέπεια δεν ακολουθούν κανόνες και διαδικασίες ως μη επαγγελματίες του χώρου;

Καραμήτρος Air

First-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Μα τι κοτσάνες γράφουνε?

Όπως όμως ακούγεται στην πιάτσα (και ας μου επιτραπεί αυτή η λαϊκή έκφραση) η τυχερή εταιρεία αυτής της εταιρείας έχει «κληρωθεί», αν το γεγονός αυτό θα ανοίξει νέο γύρο συζητήσεων αυτό είναι κάτι που θα το δούμε το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα επηρεάσει τις εκλογές γιατί οι όποιες αλλαγές θα γίνουν μετά από αυτές. Άντε και καλοφόρετες θα πούμε εμείς με τη σειρά μας.

nick7488

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AMX
EDDF
Για μούφα μου κάνει. Το website είναι της πλάκας και είναι το μοναδικό. Δεν είναι τόσο παλιές για να τις αλλάξουν.

kapvit

Economy-Class-Member
AEE
LGRX
Το άρθρο είναι όντως ότι να ναι τώρα βέβαια δεν το αποκλείω και τελείως να αλλάξουν.

nick7488

Business-Class-Member
AMX
EDDF
ναι και θα ανοίξουν hooters στο ελ. Βενιζέλος :laola:

chr04

Business-Class-Member
Συγνώμη αλλά δεν υπήρχε η συζήτηση ότι θα άλλαζαν οι στολές μαζι με το καινούργιο λογότυπο και τον ερχομό των neo ;

aakunz

Concorde-Class-Member
GRL
LGKC
Οι στολές -κατά τη γνώμη μου- είναι πάρα πολύ «συντηρητικές» για την υποτιθέμενη εξωστρέφεια που θέλει να επιδείξει η Αιγαίου, με αποκορύφωμα το καπέλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κόκκινο στη νέα εταιρική ταυτότητα, είναι καιρός να φύγει και από τις στολές των πληρωμάτων. Νομίζω πως χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτοτυπία και τόλμη (όχι με την έννοια του σέξυ), ειδικά στις γυναικείες στολές (οι ανδρικές έχουν λιγότερα περιθώρια upgrading ή revamping). Η Κοκοσαλάκη άφησε μία παρακαταθήκη, οι εποχές όμως αλλάζουν.