Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

Βλέποντας στο Instagram, η στολή με την φούστα είναι πολύ ωραία, η στολή με το γυναικείο παντελόνι μου θυμίζει νοσοκόμα στην εντατική
 
Καπέλα έχουν οι γυναίκες, αν και στο βιντεο σαν να μην είδα.
 
Βλέποντας τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μου φαίνεται πως το μπλε είναι αρκετά έντονο, είναι αυτό το χαρούμενο μπλε, το ultramarine(? ) που λέμε και έσπαγα το κεφάλι μου όλη μέρα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, ώσπου τελικά το βρήκα. Βρε, τη θυμάστε τη Joon? Και για να σας μιλήσω στη γλώσσα της αγοράς αυτό "το playful blue δε συνάδει με την εικόνα ενός legacy carrier παρά με κάποιας loco που προσπαθεί να μπει σφήνα στους μεγάλους"
 
Εγω φταιω τωρα;;;;;
 

Attachments

 • Screenshot_20231023_204339_Chrome.jpg
  Screenshot_20231023_204339_Chrome.jpg
  140,1 KB · Προβολές: 38
 • Screenshot_20231023_204328_Chrome.jpg
  Screenshot_20231023_204328_Chrome.jpg
  189,9 KB · Προβολές: 36
 • Screenshot_20231023_204248_Chrome.jpg
  Screenshot_20231023_204248_Chrome.jpg
  165 KB · Προβολές: 36
 • spock-from-star-trek-the-apple.jpg
  spock-from-star-trek-the-apple.jpg
  145,1 KB · Προβολές: 38
Τουλάχιστον δε μας τάισαν σανό με διαγωνισμούς τύπου Aegean Your Way και www.oafashion.gr . Τι ωραία που είχαμε περάσει τότε, που με την ψήφο μας, «επιλέξαμε» την Κριθαριώτη για να ντύσει τα πληρώματα της νέας ΟΑχαχαχαχχχ.

IMHO είναι όμορφες δημιουργίες. Μένει να δούμε αν είναι και πρακτικές.
 
Κι εγώ τις θεωρώ όμορφες και κομψές. Ας τις δούμε όμως και στις αεροσυνοδούς live για μια καλύτερη ματιά. Θεωρώ συν το έντονο μπλε που ταιριάζει ταμάμ με το νέο livery. Και το καπέλο όμορφα ασυνήθιστο (όσο φαίνεται στη φωτο). Περισσότερες απόψεις μετά τις πτήσεις μας.
 
Φρέσκες, στιλάτες και κομψές οι στολές. Όντως μου φαίνεται παράξενη η έλλειψη καπέλων για τους πιλότους αλλά ίσως υπάρχουν κι εμφανιστούν στην πορεία.

Καταλαβαίνω την παρατήρηση ότι ένα σκούρο μπλε θα ήταν ίσως πιο «σοβαρό» και «κλασικό» αλλά:
1) Οι νέες στολές της ΒΑ παρότι σκούρες είναι φουλ βαρετές και άκομψες (επίσης φαίνονται κακής ποιότητας, τις έχω δει από κοντά)
2) Τι να πει πχ η KLM που έχει στολές σε ακόμα πιο έντονο μπλε και μόνο low-cost δεν ειναι

Μου φαίνεται ως συνήθως πολλοί έγιναν αυστηροί κριτές και ειδικοί σε θέματα μόδας ξαφνικά και δεν τους αρέσουν. Αλλά πιστεύω πως έγινε αξιόλογη προσπάθεια και η συνολική εικόνα είναι ευχάριστη και άνω των προσδοκιών.
 
Κάτι που δεν είδα να σχολιάστηκε είναι το γεγονός ότι έφυγε ο κότσος στα μαλλιά των αεροσυνοδών και ήρθαν οι πλεξούδες και τα ponytails όπως τα λένε. Προσωπικά το βρίσκω πιο fresh και μοντέρνο και πιο νεανικό. Επίσης καλύτερο και για τις ίδιες τις αεροσυνοδούς και τα μαλλιά τους.
 
Οπτικά κατά την άποψή μου δείχνουν χάλια. Τώρα αν τα πληρώματα που θα τις φοράνε νιώθουν άνετα δεν μου πέφτει λόγος. Οι αξύριστοι υποθέτω ότι είναι μοντέλα και όχι πληρώματα.!!!
 
Top