Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

6circles

First-Class-Member
Εγγραφή
21/09/2006
Μηνύματα
728
Likes
1.389
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
UAE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
NZAA
Δεν είναι η ιδέα σου, δυστυχώς στον αεροπορικό χώρο της Ελλάδας επικρατούν παλιές νοοτροπίες, τους νοιάζει το πώς θα εντυπωσιάσει η εταιρεία τον επιβάτη και όχι τι θα γίνει όταν η 45 κιλά αεροσυνοδός θα χρειαστεί να ανοίξει την πόρτα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει έναν άντρα που θα είναι απειλή για την ασφαλής διεξαγωγή της πτήσης κλπ κλπ, ξεχνούν και οι ίδιοι οι επιβάτες γιατι βρίσκετε εκεί το πλήρωμα καμπίνας που οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι σερβιτόρες, και βέβαια υπάρχουν γυναίκες σε αυτήν την θέση οι οποίες έχουν σώσει στην κυριολεξία ανθρώπους, όμως θα ήταν καλύτερο να υπάρχουν μεικτά πληρώματα, ουπς ξέφυγα από το thread, πανέμορφες οι στολές , μου θυμίζουν άλλες δεκαετίες, η στολή που πρέπει να φοράει μια αεροσυνοδός και όχι αυτή της ryanair που είναι λες και την πήραν από το china town
 
Απόλυτη έλλειψη φαντασίας.Μά είναι δυνατόν στολή χωρίς μανίκια;Πάλι αυτό το σκούρο μπλέ; τι κοινοτοπία! και να υποθέσω ότι πληρώθηκε γι αυτό; Επειδή πρόσθεσε μία ρίγα; Η πλήρης στολή μού κάνει λίγο στυλ Emirates.Τί το Ελληνικό έχει; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το σήμα τής εταιρείας πρέπει να φαίνεται μισό στην ουρά.Μισά πράγματα.Τούς εύχομαι ολόψυχα καλά ταξίδια και την άλλη φορά πού θα...ντύσουν τις αεροσυνοδούς τους να κάνουν ένα διαγωνισμό,έτσι,για περισσότερη δημοσιότητα και να ξεφυλλίζουν και κανένα άλμπουμ με στολές...
 
Φίλε ή φίλη 6circles αν προσέξεις καλά θα δεις ότι τα σιρίτια είναι χρυσά άρα τζάμπα η ανησυχία σου :mad: :mad: :4: :4:
Φοβάμαι ότι η "πολιτική" της AEGEAN σε θέματα φύλου ή ηλικίας δεν πρόκειται να αλλάξει
 
Στα εγκαίνια του LCA-MUC πριν μερικές ημέρες το πλήρωμα καμπίνας φορούσε τις νέες στολές και ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται στη φωτογραφία δεύτερος από τα αριστερά πρέπει να είναι ιπτάμενος φροντιστής με τη νέα στολή νομίζω (προσέξτε ότι έχει στο σακάκι του τα ίδια ''φτερά'' που έχει και η αεροσυνοδός δίπλα του. Τέλος μόνο ο κυβερνήτης της φωτογραφίας πρέπει να φοράει την παλιά στολή γιατί δεν έχει διπλές σειρές κουμπιά και η γραβάτα δεν έχει τις ρίγες αλλά τους γλάρους της Aegean.

http://www.luchtzak.be/airlines_press_r ... o-larnaca/
 
Άλλο να βλέπεις τις νέες στολές στις φωτογραφίες και άλλο στο αεροδρόμιο.
Μόνο το καπελάκι πολύ καλή εντύπωση, η στολή απογοήτευση.
Αυτές οι ρίγες άσπρο κόκκινο, χάλια .... :evil: κάνουν τις στολές να φαίνονται πολύ φτηνές. :twisted:
Καλά δεν συζητώ το ασημί τακούνι στο γοβάκι των κοριτσιών.
Πράγματι οι στολές εμπνέονται από την Ελληνικότητα, (όπως λένε και στην διαφήμιση τους ) επιστροφή στο χωριό. Πολύ χωριατίλα βρε παιδιά. :rant:
Ούτε στο κέντρο της Ασίας δεν είδα αεροσυνοδούς με τέτοιες στολές.
Για Ρωσσία μια χαρά πάντως είναι οι στολές, κρίμα γιατί μείωσαν προς εκεί τα δρομολόγια. :mrgreen:
 
Air Greece":17hzzdkg said:
και την άλλη φορά πού θα...ντύσουν τις αεροσυνοδούς τους να κάνουν ένα διαγωνισμό,έτσι,για περισσότερη δημοσιότητα και να ξεφυλλίζουν και κανένα άλμπουμ με στολές...


Άσε καλύτερα, είδαμε προκοπή και με το «διαγωνισμό» OAfashion...
 
Έχω διαφορετική άποψη από τους προλαλήσαντες, κυρίως από τον/την κ. airzena, δεν μυρίζουν καθόλου χωριατίλα, απεναντίας!
Καταρχήν πιστεύω ότι η σύνθεση των χρωμάτων και γενικότερα το livery α/φ, στολών κλπ, από ιδρύσεως Α3, παραπέμπουν στα χρώματα της «σημαίας» του τόπου καταγωγής του ιδρυτή της εταιρίας ( όπως παρεμπιπτόντως και της sky express)
Η νέα στολή των πληρωμάτων καμπίνας μετά του καπέλου που πρόσθεσαν + άλλες μικρές αλλαγές συγκριτικά με την προηγούμενη + μαντήλι, ασημένια κουμπιά/διακριτικά κλπ, νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφη και κομψή, όπως και η αντίστοιχη των χειριστών, για την οποία όπως συμπτωματικά πληροφορήθηκα, έχει καθυστερήσει η ολοκλήρωση παράδοσης για κάποιο λόγο, ούτως ώστε να φορεθεί ενιαία όπως ήδη φορέθηκε από τα πληρώματα καμπίνας.
Η νέα στολή των χειριστών διαφέρει κυρίως από την προηγούμενη ως προς το σακάκι, που είναι σταυρωτό με 4+2 χρυσά κουμπιά, όπως και η αλλαγή γραβάτας, ζώνης και ίσως αλλαγής καπέλου (το οποίο θα φέρει στο γείσο τις διακριτικές χρυσές «κλάρες» για τους Κ1)
Τα σχόλια ορισμένων που τις έχουν ήδη προμηθευτεί είναι γενικά θετικές με κάποια παρατήρηση σχετικά με την αντικατάσταση της κάπως κλασσικής αισθητικά και πρακτικά παλιάς μονόχρωμης μπλε καμπαρτίνας, με ένα συνθετικό ιδιαίτερα μοντέρνο μαύρο μπουφάν + έγχρωμες πινελιές των γνωστών χρωμάτων, σε στυλ περίπου Μπάρμπουρ, με φερμουάρ, με ζώνη, επωμίδες και εσωτερική αφαιρούμενη επένδυση, καλαίσθητο μεν για κομψούς και ή ηλικιακά νεότερους αλλά όχι ιδιαίτερα για ευτραφείς και ή ηλικιακά μεγαλύτερους
 
Ζητώ συγνώμη για το εκ παραδρομής ορθογραφικό μου λάθος στο παραπάνω κείμενο ως προς το άρθρο ( οι αντί η ) στη τρίτη και τέταρτη παράγραφο, επειδή είχα στο μυαλό μου "στολές"
 
Μια χαρά στολές είναι της Aegean. :great:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, έχω δει πολύ (μα πολύ) χειρότερες.

Αλλά γούστα είναι αυτά.
 
Top