Νέο Aegean app

  • Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@marios
Ολα αυτα που γραφεις για τις καρτες και τα σουπερμαρκετ ειναι γνωστα.
Για ενα υπερατλαντικο business χρειαζονται ανα ατομο return πανω απο 100.000 μιλια
Δηλαδη για 2 ατομα πανω απο 200.000 μιλια
Εσυ δινε τα για κουπονια στην ΕΚΟ
Αυτο σου εγραψα.
Ο,τι προτιμαει ο καθενας
 
Αν με 2.100 μίλια παίρνεις 10€ δωροεπιταγή ΕΚΟ και η βενζίνη είναι στο 2,20€/λίτρο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνει κάποιος εξαργύρωση όσο τρέχει το offer.
Ξέχωρα ότι συμφέρει προφανώς ακόμα και με αυτές τις τιμές να βάζεις βενζίνη στην BP που μαζεύεις μίλια αντί για την ΕΚΟ, η μετατροπή που αναφέρεις δεν είναι προσφορά στην πραγματικότητα. Γιατί η αναλογία είναι κακή στο cents per mile. Πέρυσι έκλεισα υπερατλαντικο με ελάχιστους φόρους και 70,000 μιλια. Το αντίστοιχο εισιτηριο έκανε περίπου 800 ευρώ, μειον τους φόρους βγήκε περίπου στο 1 λεπτό ανα μίλι.

Η "προσφορά" της ΕΚΟ σου δίνει για 2100 μίλια 10 ευρώ πίσω. Άρα κάτι λιγότερο από μισό λεπτό ανά μίλι. Πρακτικά χάνεις τη μισή αξία των μιλίων σου εξαργυρώνοντας τα έτσι.

Έστω κάτοχος της Premium κάρτας που παίρνει 5 μίλια στους μεγάλους συνεργάτες. Για 2,000 μίλια πρέπει να ξοδέψει 400 ευρώ. Με 400 ευρώ έξοδα και την αναλογία 1c/mile παίρνει πίσω 5% στις αγορές του ή 20 ευρώ. Με την αναλογία 0.5c/mile της εξαργύρωσης στην ΕΚΟ παίρνει πίσω 2.5% ή 10 ευρώ.
 
Top