Νέο Λογοτυπό ΑΙΑ

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aakunz

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
GRL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKC
Πήρα σήμερα την Ελευθεροτυπία και στο ένθετο ΓΕΩ στη σελίδα 12-13 είχε τα γνωστά αφιερώματα σε κάποια πόλη, της οποίας το αεροδρόμιο συνδέεται απευθείας με το ΑΙΑ (σήμερα ήταν η σειρά της Βενετίας). Εκεί είδα και το νέο λογοτυπο της εταιρίας του αεροδρομίου, σαφώς πολύ καλύτερο από το γνωστό αεροπλανάκι και τον κίτρινο κύκλο. Πρόκειται για ένα ελληνικό "α" στην πάνω δεξιά άκρη του οποίου υπάρχει το σχήμα ενός αεροπλάνου σε μπλέ φόντο. Απλό, μινιμαλιστικό αλλά πανέμορφο.

den katalavainw ton logo na allaksei to logotypo

exei ksanaginei ayto se alla aerodromia?

proswpika to thewrw poly petyximeno to sima tou AIA me to mple (elliniko xrwma) aeroplano kai ton ilio (an mi ti allo gia ayto erxetai kaneis ellada)

(den fainetai apo to avatar mou, e??? :D 8) )

poly monacho mou thimizei ayto me to gramma alfa

na po oti, kala kanane pou alaksane to emblem tous,
ama theloune na arxisoune doulies me "business" itiries, prepi na exoune ena pio sobaro image; to palio tous me to aeroplanaki kai ton ilio itane telio gia charter, leisure kai ola ta themata pou exoune na kanoune me diakopes,

Hristos

Πάντως, εξακολουθούν να μην το εμφανίζουν στο site τους. Τελικά το είδε και κανείς άλλος για να μας πει τη γνώμη του; Όντως το υπάρχον έμβλημα παραπέμπει περισσότερο σε leisure airport. Θα ταίριαζε καλύτερα σε ένα αεροδρόμιο όπως της Ρόδου ή της Μυκόνου

To eida telika kai ego...SImera sto K tis kathimerinis se mia diafimisi tis Delta airlines pou diafimize tin business elite tis.....Den mporo na po oti me trelainei an kai einai prosegmeno

simera piga mia volta gia kafe sto aerodromio (vitsia pou exei o anthrwpos....) kai eida olo to aerodromio na einai gemato apo afises me to neo logotypo kai kati alles afises na lene oti einai to no.1 aerodromio tou kosmou gia epivates mexri 15 ekatommyria.

to logotypo einai kati anamesa se poly sovaro kai poly light.
apo tin mia ta grammata "ATHENS" einai poly stivara-compact, dinei sovari aisthisi, apo tin alli to logo me to elliniko alfa dinei aisthisi, opws eipate prin, leasure airport, ontas san sxediasmeno sto xeri, me tin panw akri tou alfa na teleiwnei se ena kitrino aeroplano...

ti na pw... mallon kinisi stratigiki gia to 2004

den einai kako, alla proswpika protimousa to proigoumeno.

alexander":285p3xlv said:
kai eida olo to aerodromio na einai gemato apo afises me to neo logotypo kai kati alles afises na lene oti einai to no.1 aerodromio tou kosmou gia epivates mexri 15 ekatommyria.

Πολυ σωστα Αλεξανδρε.. Στη σελιδα του αεροδρομιου ειναι εδω και 2 μηνες τουλαχιστον που λεει οτι βραβευτηκε.. Και καπου τοσο εχει που το διαβασα στο AERO International :wink: