(New) Hellenic Airlines?

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Μπαρδον?

Hellenic Airlines timetable? 3x daily ATH-SKG με B737? Ποια επεισοδια εχασα? Και απο ποτε μια πτηση εχει σε δυο διαφορετικες κατευθυνσεις τον ιδιο αρι8μο? Και απο ποτε με Β737 χρειαζεται μια ωρα και 5 λεπτα η διαδρομη ATH-SKG ???

ΜΟΥΦΑΑΑΑΑ!!! :bash:

PS: anyway, some input? :mrgreen:

...και με "Boing" παρακαλώ...Φφφςςςςςςςςςςς...Boing
:roll:

"HA" θα ηταν το 2letter code της αλλης, με το BAC-111.
"HELLENIC ζεις, εσυ μας οδηγεις" :lol:
Παντα στην Ελλαδα ανακοινωνονταν εταιρειες "φαντασματα". Τωρα κανουν και πτησεις κιολας! :stupid:

Kαλά δεν ντρέπεστε να σαμποτάρετε τις νέες αεροπορικές προσπάθειες?? :cry: :x

ΗΑ=ΗΑWAIIAN AIRLINES και έχω σίγουρες πληροφορίες ότι η πτήση θα είναι ΗNL-ATH-SKG με επιστροφή και μάλιστα 3 φορές την ημέρα!! Έναρξη 28/03/3006.

Επιτέλους η Ηonolulu πιό κοντά παρά ποτέ :twisted: :twisted:

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!!!!! Κάνουν κρατήσεις για την Καθαρά Δευτέρα με το Boing ή πρεπει να περιμένω να κανουν wet lease και το Αirbas :twisted: ?

The Screen ticket is a new service from Hellenic Airlines that permits you to buy a ticket that is not printed on paper but memorised on an airline computer system. It is a "virtual" ticket that cannot be lost or mislaid, and which does not have to be collected from a ticket desk or an agency.

The Screen ticket service is available at the Customer Care Unit telephone service at:

08006003240.

After having booked your Screen ticket, just go straight to the check-in counters at the airport. This advanced service can be used for all Hellenic Airlines flights departing from Athens to all European destinations.

oriste to tilefono kratiseon gia osoun trelenontai na kanoun kratisi

:lol:

profanos to site exei graftei palia afou o arithmos einai ths morfhs 0800.... anti gia 800.....
alla na htan mono auto!!!! :lol:

Ρε παιδια, δεν περνει κανεις τηλ. για τον χαβαλε? Για την φαση.. Οχι οτι θα βγει κατι.. lol Δωρεαν ειναι.. (Θα επερνα εγω, αλλα δεν γινεται.. ;) )

haha4.gif

Ρε παιδια, δεν περνει κανεις τηλ. για τον χαβαλε? Για την φαση.. Οχι οτι θα βγει κατι.. lol Δωρεαν ειναι.. (Θα επερνα εγω, αλλα δεν γινεται.. )

"O arithmos pou kaleitai den antistixei se syndromiti....."

Ίσως είναι κανένα scam για να σου παίρνει νούμερα πιστωτικών καρτών