Νηολόγια με φωτογραφία

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SARIDAKIS VASILIS

First-Class-Member
Περιοχή
Thessaloniki-Drama
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKV
YAHOO
vasilisminoan7@yahoo.com
Μήπως θα ήταν εύκολο στα Αναλυτικά στοιχεία αεροσκάφους να προστεθεί και απο μια φωτογραφία στο κάτω μέρος της σελίδας?Τα περισσότερα τα έχουμε μέσα στις 6500 φωτογραφίες του Album

'Η τουλαχιστον ενα λινκ που θα παραπεμπει στις φωτο με το νηολογιο.. ;)

Μην ξεχνάτε πάντως πως υπάρχει ένας τεράστιος όγκος φωτογραφιών που καταχωρήθηκαν με βάση τα παλιά πεδία του album (μόνο τίτλος/σχόλια), και όπου το πεδίο "νηολόγιο" πρέπει να το συμπληρώσουμε εκ νέου. Αυτή η δουλειά θέλει αρκετό χρόνο. :wink:

Αυτο που πιθανως ειναι πιο ευκολο, ειναι να γινει αυτη η λειτουργια με τις προσφατες φωτογραφιες (απο τη στιγμη που μπηκαν τα νεα πεδια και μετα) αλλα και με αυτες που θα μπουν απο δω και περα.
Αλλα αυτο ειναι πιο αρμοδιος να το απαντησει ο ιδιος ο Akis :roll:

Η ιδέα σαφώς και καλή και χρήσιμη. Αν θυμάμαι σωστά Βασίλη, μαζί το είχαμε συζητήσει το θέμα και πέρσι το καλοκαίρι. Καλά κάνεις πάντως που το γράφεις εδώ.

Η ιδέα το GP είναι καλή, όμως κολλάει σε ένα σημείο. Αν το κάνουμε έτσι, τότε κάθε φωτογραφία (ανεξάρτητα ποιότητας) θα υπάρχει στην κεντρική σελίδα. Επίσης, θα υπάρχουν φωτογραφίες από ... τραπεζάκια, τουαλέτες κτλ κτλ από το αεροσκάφος από τη στιγμή που τραβάει αυτόματα τις φωτογραφίες μέσω του νηολογίου.

Μάλλον καλύτερα θα ήταν να μην είναι αυτοματοποιημένα. Δηλ. να διαλέξουμε έως και πχ 3 φωτογραφίες του κάθε αεροσκάφους και να της προσθέσουμε στην σχετική σελίδα. Ναι μεν περισσότερη δουλειά, αλλά και καλύτερη δουλειά.

Εκτός και αν έχει κάποιος μια καλύτερη πρόταση;

Πάντως οι φωτογραφίες μπορούν να εμφανίζονται και όλες, στη λογική αυτού του site:
http://www.airfleets.net/ficheapp/plane-b737-25417.htm

Δεν πιστεύω να υπάρχουν πάνω από 4-5 για κάθε ελληνικό -reg. Ειδικά για κάποια -reg είναι ελάχιστες. Με αυτό τον τρόπο κιόλας θα μπορούν να εμφανίζονται και αλλαγές σε liveries κτλ.

xristos":319fi68r said:
Πάντως οι φωτογραφίες μπορούν να εμφανίζονται και όλες, στη λογική αυτού του site:
http://www.airfleets.net/ficheapp/plane-b737-25417.htm

Μου εριξες ιδεα Χρηστο! ;) Μερσι! Λοιπον, η προταση μου θα ητανε μερικες (3-4) φωτο, αλλα τυχαιες. Δλδ, καθε φορα που θα φορτωνεται η σελιδα και αλλες φωτο του ιδιου νηολογιου! ;)

Καλη η ιδεα του Μακ για random επιλογη φωτογραφιων. Οποτε μεσα στις 3-4 και να υπαρχει και μια φωτο απο το εσωτερικο του αεροπλανου, δεν χαθηκε ο κοσμος! :roll:
Απο την αλλη, για τα παλαιοτερα, προσφερομαι εγω (μιας και εχω την ευθυνη της σελιδας των νηολογιων) να αρχισω να βαζω νηολογια στις παλιοτερες φωτογραφιες των ελληνικων εταιρειων, ετσι ωστε σιγα-σιγα να τελειοποιησουμε τη λειτουργια αυτη. :wink:

Ωχ ... τι ιδέες είναι αυτές; ;)

Αρκετά δύσκολο (για μένα) αυτό που μου βάζετε σαν εργασία. Εφικτό σίγουρα, αλλά δε γνωρίζω αν και πόσο σύντομα μπορώ να το φτιάξω. Πάντως, θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω.

Akis":4ndvap3s said:
Ωχ ... τι ιδέες είναι αυτές; ;)

Αρκετά δύσκολο (για μένα) αυτό που μου βάζετε σαν εργασία. Εφικτό σίγουρα, αλλά δε γνωρίζω αν και πόσο σύντομα μπορώ να το φτιάξω. Πάντως, θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω.

Μη ζοριζεσαι Ακη, σου δινουμε μια γενναιοδωρη προθεσμια 3 εργασιμων ημερων! Με δεδομενο οτι αρχιζει απο αυριο, την Δευτερα ειναι αργια, τοτε εχεις μεχρι την Τεταρτη καιρο να παρουσιασεις το αποτελεσμα! :mrgreen: 8) ;)

(Δεν ειμαστε ολοι μας γλυκες?)
muttley.gif