NYC/34TH ST to ATH via Newark

• Thread starter Thread starter makisxenat
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makisxenat

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
New York
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KLGA
AOL
MAKISXENAT
UH 0303 NYC/34st NEWARK Dec 21 NO Assigned seat
Sikorsky S76, seats 8, dual engine, FAR 135 (flight air worthiness), GPS based and IFR capable, 1st class executive interior.
Operated by 2 pilots. Working with the air traffic control & FAA our helicopters operate on special dedicated flight paths between the heliports and airports.

21 Δεκεμβρίου μια από τις χειρότερες μέρες για ταξίδι, Πετάω με την CO 104 για Αθηνα στις 17:30. Εκείνη την ημερα η Νέα Υόρκη έχει "Grildlock alert" που σημαίνει ότι δεν κουνιέται τίποτα, επίσης οι ουρές στο "Newark" είναι πάνω από μια ώρα, τότε παίρνω την μεγάλη απόφαση να πετάξω με ελικόπτερο από τους 34 δρόμους και "east side drive" μέχρι το "EWR" με την "US HELICOPTER-www.flyush.com" που συνεργάζεται με την "Continental" και το "Check in" μέχρι Αθηνα και το "Security Screening " γίνεται στο terminal στους 34 δρόμους χωρίς αναμονή, η τιμή $99 δολάρια αλλα $55 όταν πετάς Businessfirst με την "Continental" το ελικόπτερο στο "Newark" σε αφήνει στο "terminal C" στην έξοδο 71.

Η πτήση UH 303 φεύγει στις 3. Φτάνω με τα πόδια από το σπίτι μου στις 2:45 το "check in" ένα λεπτό και μου δίνουν το "boarding pass" για Αθηνα. Το "ΤSA Security" άλλο ένα λεπτό βγάζω παπούτσια "laptop" χωρίς κανένα πρόβλημα. "Security brief" μέσα στο πρόχειρο σαλονάκι της "US ΧΕΛΙΚΌΠΤΕΡ" και όλοι οι 8 επιβάτες επιβίβαση Sikorsky S76

Φανταστικό "lift off" πάνω από το ποτάμι και στ 8 λεπτά προσγείωση στο "EWR" όπου μας περίμενε ένα λεωφορείο που μας πήγε στο "Gate 71" του "Terminal C" όπου φεύγουν όλες οι πτήσεις της "CO" η δίκια μου πτήση "CO 104" έφευγε από το "Gate 74"

CO 104 EWR - ATH BusinessFist Dec21 Seat 3D

Με μια ώρα αναμονή πήγα στο "Presidents Club" της CO (το Newark έχει δυο "Presidents Club") ένα ποτήρι άσπρο κάσση και μετά μερικά ψώνια και επιβίβαση στις 4:55
Το 767-200 πεντακάθαρο, το πλήρωμα καλωσόριζε σε ελληνικά και αγγλικά, η "Business first" 2-1-2 πολύ άνετες.

Το πλήρωμα πολύ "professional" ο "head "stewart" έφερε το menu και το "amenity kit" και συστήθηκε προσωπικά σε κάθε πελάτη της "Businessfirst"

Το Μενού:
TO BEGIN
Warm roasted nuts with your preferred cocktail or beverage

HOT APPETIZER CART
A demitasse of wild mushroom soup accompanied by cheese and spinach filled pastry and mini crab cake with savory remoulade sauce

SALAD AND WARM BREADS
Mesclun salad mix and romaine letice with roma tomatobaby pear and pecans
Your choice of champagne vinegrette or blue cheese dressing
Freshly backed garlic bread and assorted rolls with butter

MAIN COURSES

Chef Selection:Grilled Sterling Silver NY sirloin steak
Herb Bread of Chicken
Herb crusted haibut
Pasta bowl

FRUIT AND CHEESE CART

DESERT CART
Edys classic vanilla ice cream with choice of toppings

PREARRIVAL BREAKFAST
Swiss cheese omelet
Selected Cereal

εγώ διάλεξα το φιλέτο που ήταν παρα πολύ καλο
τα διαφορα φαγητά ερχόντουσαν ένα ένα με διφορετικό καρότσι και η επιλογή κρασιών άψογη με τέσσερα άσπρα και τρία κόκκινα

Το σύστημα διασκέδασης είναι interactive σε όλο το αεροπλάνο Business και Economy

έχει δώδεκα κανάλια με πολύ ωραία έργα

εγώ κοιμήθηκα πάνω από 7 ώρες και ξύπνησα πάνω από την Κόρινθο όπου μου σέρβιραν το πρωινό

τέλεια προσγείωση στον 3L

στην άφιξη καθώς και όλες οι αναγγελίες σε άψογα ελληνικά και αγγλικά με πληροφορίες για την Αθηνα και τους τρόπους μετφοράς προς το κέντρο

στην άφιξη η "Concierge" "κλοεσορισε" τους επιβάτες "BusinessFirst" και ο "station manager" όλους τους επιβάτες

άψογη εταιρία με τέλειο σέρβις

μπράβο στην "Continental"