OA 915 SKG TO ATH or Air Vgenopoulos first experience

• Thread starter Thread starter dvixos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dvixos

Business-Class-Member
Τι παρόν δεν αποτελεί πόνημα υψηλής στάθμης καθ όσον ο γράφων καίτοι ταξιδεύων λίαν συχνώς διεγνώσθη με οξεία αδυναμία συγγραφής trip reports αγνώστου αιτιολογίας.
Εν πάση περιπτώσει καθ όσον ημείς αλλά και υμείς από μακρού αγαπάμε αυτούς τους έξι κύκλους δοθείσης της αφορμής επέλεξα την εν λόγω την Τετάρτη 7η Οκτωβρίου 3η ημέρα πρωθυπουργίας ΓΑΠ και 7η λειτουργίας της νέας εταιρείας
Η αγορά του εισιτηρίου έγινε ηλεκτρονικώς από την τότε μυστική διεύθυνση quicktrip.olympicair.com με πολύ άψογο τρόπο ενώ διάλεξα επίσης ηλεκτρονικώς και την 7Α σε κόντρα της παραδόσεως που με θέλει να διαλέγω την τελευταία θέση στο βάθος (κήπος) :lol:
Το αεροδρόμιο της Μακεδονίας ήτο ήσυχο και η πτήση ήταν για τις 2305 και βάση της κάρτας επιβιβάσεως έπρεπε να αρχίσει η επιβίβαση στις 2235 ότε και αφίχθην και έσπευσα άμα στην έξοδο 6.
Η επί γης δι/δες ήταν ευγενικές και ολίγον άπειρες (μία δε παχύσαρκος κατηγορίας μικροθηλαστικού) και κατόπιν οδηγηθήκαμε σε λεωφορείο της ΟΑ και στην σκάλα ενός νεοβαφθέντος και κτηθέντος α/φους τυπου 319 μη δυνάμενος να ασχοληθώ με το νηολόγιο
Το ά/φος άδειο καθ όσον περί τα 60 άτομα συνολικά επέβαιναν και έτσι ήμασταν έτοιμοι ακόμα και πριν τις 2305. Οι αεροσυνοδές είχον μικτήν εμφάνισην ήγουν μία θεά μια καλή μια μέτρια και μία τέκνο δεβλέπογλου.
Εσέρβιρον καραμέλας τύπου O-mamy! και κατόπιν άρχισαν την επίδειξη σωστικών με αναγγελίας και μη χρήσης τυχόν οθόνης ως η αεροπορία αιγαίου κάμνει
Εκεί έγινε το πανηγύρι.! Γέλωτας και χαχανητό κατά την ενημέρωση για κινητά κτλπ και ιδίως όταν άρχισαν οι κοπέλες την παντομίμα για τις εξόδους κινδύνου σκίστηκαν να γελάνε και να χαμογελάνε τα δε χέρια κουνίοταν σαν μεθυσμένες τροχονόμισες, δηλαδή κάκιστη εντύπωση και δημιουργία απορίας (εσωτερικής) σε emergency τι θα κάνουνε....παρεμπιπτόντως τα σωσίβια επιδείξεως γράφανε Air Mexicana :?:
Η παιδική φωνούλα του Κ1 ακούστηκε μας καλωσόρισε και μας είπε τυπο /αφους και διάρκεια πτήσης και μετ'α δεν ακούστηκε παρα μόνο στο τελος caboin crew take positions for landing. Mόκο κοινώς και δεν μας είπε το κλασσικό περνάμε πάνω απο το σημείο Go-no go (σκόπελος σκιάθος κτλπ)
Σερβιρίστηκαν σκληρά ποτά (coca cola χυμος) και διενεμήθη καλαίσθητον συσκευασία ζαμπονοκάσερον σάντουιτς το οποίο δεν τίμησα καθ οσον είχα τσακίσει μια ολόκληρη πίτσα roma pizzza (που η ειναι πιο 80ς πίτσα που υπάρχει)
Η προσγείωσης ήτο κοπάνημα στο διάδρομο αλλά η πτήση πολύ καλή ενώ όταν το ρολόγι έδειγνε 2355 κατέβαινε ο πρώτος επιβάτης για να μπεί στο λεωφορείο.
Βαθμολογία

Εμφάνιση και καθαριότητα 10/10
On time 10/10
In flight εξυπηρέτηση 9/10 διότι με περάσανε για ξένο μου μιλούσαν αγγλικά ενώ εγώ τους απαντούσα κάθε φορά ελληνικά
Επίδειξη σωστικών: 3/10 γέλοια, χάχανα και κατάσταση , ότι να ναι...
Θα ξαναπετάξω? Φυσικά, θέλω να δω πως είναι και σε πτήσεις εξωτερικού για να έχω σφαιρική εικόνα. Αυτό που μου έλειψε ήταν το spontaneous της πΟΑ, πχ να λείπει καμιά από το πλήρωμα και να περιμένεις να έρθει..., να σκάσει μύτη κανένα κρουασάν εκεί που δεν το περιμένεις, να σου τύχει α/φος με foot rest (για τελικά δεν το παραγγέλνουν όλοι τοσο κοστίζει?), να είναι σπασμένο το τραπεζάκι κτλπ κτλπ κτλπ...

Περιμένουμε εναγωνίως και την επιστροφή από την Ιταλία... ακόμη σκέφτομαι το φροντιστή που ζητούσε από τις ragazze την κρέμα για την ξηρότητα... Καλή αρχή με τη νΟΑ!