observation deck στη φρανκφούρτη

• Thread starter Thread starter 747lover
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

747lover

Economy-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης διάβασα ότι υπάρχει στο 1ο τέρμιναλ ένα observation deck. Επίσης διάβασα ότι είναι κλειστό. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό ισχύει και αν ισχύει μέχρι πότε :?:

Ευχαριστώ :D

observation deck υπάρχει μόνο στο terminal 2. Είναι ανοιχτό καθημερινά 10-17 και το εισιτήριο κοστίζει 4 ευρώ.

Μιας κ δεν βρήκα άλλο thread για το FRA, σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ:

Αύριο έχω αλλαγή απο Aegean (Τ1) σε Lufthansa (Τ2) μέσα σε μία ώρα απο προγραμματισμένη άφιξη σε προγραμματισμένη αναχώρηση. Δεν έχω ξαναπεράσει απο Φρανκφούρτη - υπάρχει περίπτωση να έχω κανένα 'απρόοπτο' απο άποψη χρόνου, (εγω ή οι αποσκευές μου);

Και για να συνδέσω κ το τόπικ, μάλλον δεν θα προλάβω να πάω στο observation deck...

Αγαπητέ YCNZ, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, η Λουφτχάνζα δεν χρησιμοποιεί το Τ2, αλλά το Τ1. Μήπως να τσεκάρεις ξανά τα δεδομένα της πτήσης σου; Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι αρκετά ευέλικτο. Δεν νομίζω ότι θα ιδρώσεις πολύ για να βρεις τ' αεροπλάνο σου.
Όσο δε αφορά στο παλιό ντέκ του Τ1, αυτό δυστυχώς δεν θα το ξαναδούμε ποτέ. Μεγάλη η απώλεια...

δικός σου

Το διασταύρωσα φίλτατε μιας κ δεν ήξερα, κ μετά απο τηλεφώνημα επιβεβαιώθηκε οτι είναι όντως Τ1 κ για τις δύο, ενώ το email της κράτησης για κάποιο λόγο λέει Τ2. Προφανώς κάπου έκαναν λάθος...

Κρίμα κ για τον εξώστη...

Ξεθάβω αυτό το thread διότι υπάρχει περίπτωση να πάω Φρανκφούρτη. Ξέρει κανείς αν λειτουγεί κάποιο observation deck (με δεδομένα 2011);

Edit: Απ'ότι είδα στο site του αεροδρομίου, λειτουργεί μόνο αυτό στο Terminal 2.