Οι ουρανοί ήταν δικοί μου...

• Thread starter Thread starter Hunting a Shadow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που άγγιξα αρκετούς από εσάς, που όπως κι εγώ μεγαλώσατε με τις ίδιες εικόνες από το θρυλικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Σήμερα είχα πάει στην έκθεση 'Οικοδομή' που γινόταν στο αεροδρόμιο. Φεύγοντας πήγαμε μια βόλτα στα γνωστά 727, 737 & 747. Με εξέπληξε ευχάριστα πόσος κόσμος έπαιρνε επίσης το αμάξι και πήγαινε σε εκείνη τη γωνιά του αεροδρομίου που 'κείτονται' τα 3 αεροσκάφη. Έβγαινε έξω, τα περιεργαζόταν, συζητούσε, τα φωτογράφιζε. Και μετά πήγαμε στον 15 και πάτησα γκάζι και έφτασα ως την άλλη άκρη Έτσι, να νιώσω για λίγο πάλι το γνωστό accelleration με φόντο τη θάλασσα, έστω κι αν ήμουν αρκετά πιο χαμηλά απ' ότι ως επιβάτης αεροπλάνου. Ας είναι...

Όσο για το νέο αεροδρόμιο, ήταν αναγκαίο είναι αλήθεια. Αυτό δε μειώνει στο ελάχιστο την σχέση πάθους που είχα (και πολλοί ακόμα όπως φαίνεται) με το παλιό, που είτε συνέφερε είτε όχι (σηκώσει μεγάλη κουβέντα και νομίζω υπάρχει και αντίστοιχο τόπικ) ενδόμυχα θα θέλαμε όλοι μας να λειτουργεί ακόμα...

SkyHawk":9b4hqb79 said:
seven4seven":9b4hqb79 said:
οπου χρεωνουν ακομα και το χεσιμο στις κοινοχρηστες - το κατουρημα ακομα εχει γλυτωσει

Αυτο ειναι αληθεια η το ειπες για πλακα? :lol: :lol: ειλικρινα δεν ξερω...

Αληθεια είναι δεν πληρώνεις το κατούρημα :twisted: :twisted: :twisted:

Καί πώς ξέρουν τί από τά δύο κάνεις όταν είσαι μέσα;Εκτός κι'άν οι τουαλέττες είναι σάν τού Concorde,όπου έπρεπε να αποφασίσης τί θέλεις πρίν μπής μέσα (μετά δέν είχε χώρο γιά να αλλάξης θέση.....) :D

Ένα από τα διπλά λεωφορεία που έκαναν το δρομολόγιο από το Ελληνικό προς το κέντρο ήταν σταθμευμένο στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στις 24 Μαρτίου, με livery (lol) κάποιας Μ.Κ.Ο. που έκανε έρανο για παιδάκια.

Αχχ,θυμάμαι,και εμένα ήταν η πρώτη μου πτήση στο αιώνιο LGAT,με προορισμό την Λάρνακα(3 χρονών).Θυμάμαι ακόμα και όταν πηγαίναμε με τον μπαμπά μου να αφήσουμε την μαμά μου στο αεροδρόμιο,αφού ταξίδευε συχνά.Καθόμασταν οι τρεις μας και παρατηρούσα τα δίαφορα α/φ με μεγάλη λαχτάρα.Εφευγε η μαμα μου και παρακαλούσα τον μπαμπα να με αφήσει λίγο ακόμα για να δω την απογείωση της Cyprus Airways.Όταν πάλι επέστρεφε η μαμά μου,περιμέναμε αρχικά στα σύρματα και παρατηρούσα καθετι που περνουσε(κρίμα που δεν είχα φωτογραφική μηχανή τότε,πού να φανταστώ ότι θα έκλεινε σε λίγα χρόνια).Με το που έβλεπα το αεροπλάνο της Cyprus Airways να πλησιάζει,(ναι,είχα μάθει πάρα πολλές εταιρίες αφού ερχόμουν συχνά εκεί) έτρεχα στον μπαμπά μου να του πω ότι ήρθε η μαμα!

βούρκωσα πάλι :(

μου λειπει κι εμενα πολυ η αιθουσα αφιξεων του Ανατολικου αλλα και ο εξωστης του ανατολικου, τον οποιο κλεισανε πολυ παλαιοτερα για λογους που ποτε δεν καταλαβα...για να μην αναφερθω στην πυλη προς γλυφαδα!!!!!!! μπορουσα εκει να περασω ολοκληρη μερα!
αυτο που με στεναχωρει ειναι οχι γιατι εχουμε ενα νεο αεροδρομιο, αλλα γιατι προκειται για το πιο κλειστοφοβικο του κοσμου! δεν το πιστευω ακομα οτι υπαρχουν μοναχα 3 παραθυρα για να βλεπει ο κοσμος στην πιστα..! για να μην πω οτι μια φορα εβγαλα μια φωτο εξω απο το ΙΚΕΑ και κοντεψαν να με συλλαβουν! ελεος πια....

Kατι εχω να πω κι εγω (εστω και κατοικος εκτος Αθηνων) αλλα με μικρη σημασια αφου τα posts των περισσοτερων απο σας (ειδικα των Hunting a Shadow & seven4seven) που ζησατε τα καλυτερα σας χρονια στο LGAT ηταν τοσο 'ζωντανα' και τοσο συγκινητικα.Θυμαμαι λοιπον την πρωτη μου πτηση...1988, επτα ετων τοτε, CFU-ATH με OA732 .Η πτηση 07.00 το πρωι,εγω ξυπνιος απο της 4 απο την αγωνια μου.Προσγειωση στο LGAT,εκει ηταν σαν να μπηκα σε αλλο κοσμο,αλλη διασταση.Το χειμωνα το LGKR εκτος απο τις προγραμματισμενες πτησεις της ΟΑ ηταν 'νεκρο'.Κι ετσι βγαινοντας απο το α/φ μενω αφωνος παρατηρωντας το μεγαλο αριθμο α/φ, τα λεωφορεια να πηγαινοερχονται,τα βυτιοφορα επισης και γενικα την ολη κινηση και 'βαβουρα' με τη μυρωδια της κυροζινης να ειναι πολυ αισθητη. Το μεγαλο σοκ βεβαια το επαθα οταν μεσα απο το λεωφορειο που μας μετεφερε στο terminal ειδα για πρωτη μου φορα 747 απο κοντα,που ηταν της ΟΑ..
Ακολουθησαν κι αλλα ταξιδια απο/προς LGAT αλλα η πρωτη φορα εχει χαραχτει στη μνημη μου πολυ βαθια.Τελευταια φορα ηταν πριν 2-3 χρονια σε μια εκθεση αυτοκινητου στο Ανατολικο.Φευγοντας σταματησα να δω τα 'θηρια' και βουρκωσα βλεποντας τα σε αυτη την αθλια κατασταση.Κριμα πραγματικα..Κι αν βουρκωσα εγω φανταζομαι πως νιωθετε εσεις που ηταν η ζωη σας..

Hunting a Shadow :thx: :thx: :thx: