Ολυμπιακή ή Swiss για Νέα Υόρκη;

• Thread starter Thread starter airborne
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

airborne

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BAW
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGPZ
Παιδιά καλησπέρα.Ταξιδεύω την επόμενη εβδομάδα για Νέα Υορκη και έχω το δίλημμα μεταξύ Ολυμπιακής και Swiss.Δεδομένου ότι τα φοβάμαι τα αεροπλάνα, μπορώ να επιστευτώ την Swiss? Έίχα διαβάσει για το ατύχημά της το 1998 και από τότε είπα να πάω με Ολυμπιακή.Αλλά το περιορισμένο IFE της με κάνει να σκέφτομαι το 10ωρο και μου φαίνεται ατελείωτο,αντίθετα με αυτό της Swiss...Αν μπορείτε pls help!!!

Regards, Panos

Και οι δύο είναι ασφαλέστατες εταιρείες.
Αν ήμουν στη θέση σου η επιλογή μου θα εξαρτιώταν κατά σειρά από:
α) τον φθηνότερο ναύλο,
β) οι ώρες άφιξης και αναχώρησης να ταιριάζουν με το πρόγραμμά μου,
γ) απ' ευθείας ή όχι πτήση.

Ότι κι αν διαλέξεις....

have a nice trip!!!

airborne":1u3gsfq8 said:
Έίχα διαβάσει για το ατύχημά της το 1998 και από τότε είπα να πάω με Ολυμπιακή.

Το δυστύχημα του 1998 είχε σχέση με τη Swissair και όχι με τη Swiss. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Αν επρόκειτο για να διαλέξω ανάμεσα σε ΟΑ και LX, κριτήριο αποτελεί πρωτίστως η τιμή και δευτερευόντως τα μίλια που θα πάρω στα ανάλογα προγράμματα μιλίων.

Κι επειδή μιλάμε και για αναζήτηση οικονομικών πτήσεων κάπου σε αυτό το τόπικ (μάλλον σε άλλο thread), καλό θα ήταν να μας έλεγες και τις τιμές.

Ευχαριστώ για την διάσπαση, με διευκόλυνε από το ψάξιμο του σωστού thread :wink:

Και για τις απαντήσεις σας παιδιά!

Στο θέμα μας τώρα, από ότι θυμάμαι από προχτές που έκανα τα τηλέφωνα, η διαφορά είναι γύρω στα 100 ευρώ για τα δύο άτομα που είμαστε.Απλώς επειδή θα πάω και Βοστόνη, η LX προσφέρει το πλεονέκτημα ότι έχει και πτήση Βοστόνη- Αθήνα μέσω Ζυρίχης, οπότε ας πούμε ότι γλυτώνουμε και μία πτήση από Βοστόνη για Νέα Υόρκη,αν είναι τελικά να πετάξουμε με ΟΑ.
:arrow: Για εμένα που λατρέυω :thx: τα αεροπλάνα μόνο όταν είμαι έξω από αυτά, τα κριτήρια είναι κατά σειρά:

1.Αφάλεια πτήσης (μην γελάτε πονηρά ρεε :lol: )
2.Να έχω να κάνω κάτι στην διάρκεια αυτής,(να περάσω μία όλο το IFE εν προκειμένω :) ) γιατί η κατάσταση είναι απάλευτη :hello?: και ύπνος βέβαια δεν προβλέπεται!

Swiss φιλε μου Swiss, ουτε συζητηση θα με θυμηθης!

Απλώς να προσθέσω ότι η Swiss στα Α330 δεν έχει on demand IFE (όπως στα Α340), αλλά απλό (με προσωπικές οθόνες μεν, αλλά κυλιόμενο πρόγραμμα δε). Για Νέα Υόρκη και Βοστόνη έχει Α330 αν δεν απατώμαι.