Όλοι τωρα στο chat... :-)

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Chat... πότε θέλετε;

Μιας και τις τελευταίες ημέρες υπήρχε σχετικά καλή κίνηση στο chat τα βράδια, ας θέσω εδώ το ερώτημα (ιδέα του "chrisq") για το πότε θα θέλατε να συναντηθούμε όλοι μαζί στο chat και να ... τα πούμε :!:

Εγώ θα πρότεινα κανένα βραδάκι όπου μάλλον θα μπορούν οι περισσότεροι από εμάς. Καταγράψετε τις γνώμες σας και τις ημερομηνίες που θέλετε, αλλά πάντα σε ώρα Ελλάδας (μιας και είμαστε ελληνικό φόρουμ :wink: )...

chat ennoeis to forum??? i exw xasei kapoio episodeio??

egw tha proteina kapoia pempti vrady. kata tis 10.00 wra elladas
oxi paraskeuyi i savato i kyriaki giati tha einai poly dyskolo na mazeytoun oloi

Με chat εννοώ το chatroom που υπάρχει στην αρχική σελίδα του φόρουμ!!!

Η ιδέα καλή για Πέμπτη, διότι και εμένα θα μου άρεζε περισσότερο από ότι τις μέρες του Σαββατοκύριακου όπου αρκετοι από εμάς είναι στη πίστα :wink:

Αλλά, καλά ρε παιδιά γιατί δε γράφετε σε αυτό το θέμα. Δε σας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα chat και να μιλήσουμε λίγο για το χόμπι μας και για ότι άλλο θέλουμε :?: Κάμποσες φορές τις τελευταίες βραδιές ήμουν στο chat...με τα μέλη chrisq, k98.... (sorry Nick δε το θυμάμε :?), dtrach, hristos κ.ά. Λοιπόν γράψετε τη γνώμη σας, διότι θέλω αύριο βράδι που θα γυρίσω από τη δουλεία να υπάρχουν 10+x απαντήσεις σε αυτό το θέμα... :wink: :lol:

εγώ θα δουλεύω την Πέμπτη...Ισως σας πετύχω κάποια άλλη στιγμή.

Gia sas pedia,

ke ego pistebo pos i pempti ikanopioi ta perisotera atoma gia chat,
mias ke ine argia stin germania.
ego tha ime pados paron,

filika

ikarus

help........
pou sto kalo einai to chat!!!????????

mipws koitaw se lathos meros?

http://www.flygr.de/forum/phpBB2/index.php

και κάτω στο κουτάκι ΄Παρόντες Χρήστες΄... :wink:

Ωραία, τότε Πέμτη 19/6/2003 και ώρα (ελλάδας) 22:00 όλοι όσοι μπορούν στο chat!!!

sorry paidia, 19/6 stin boria germania pou meno ego den einai argia, kai gia auto nomizo oti den mporo na symetasho sto chat. pantos tha kano mia prospathia, ama bro tin ora, kai i kopela mou me afisi (ah autes i gyxnekes :-) ).

kante mou omos dyo hares:

1. kratiste ta pneumata hamila

2. ama eiparhei tipota neo grapsteto kai sto forum

alex

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να καθυστερήσω λίγο σήμερα το βράδι... αλλά το αργότερο κατά τις 10.30 μμ θα είναι και εγώ στο chat... sorry for that, αλλά είμαι σίγουρος ότι και χωρίς εμένα θα καταφαίρετε να τα βγάλετε πέρα το πρώτο μισάωρο :wink:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.