"Olympic Airways" - The single by Foals

• Thread starter Thread starter Rudy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Rudy

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AAR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KMDW
Ελαφρώς off-topic αλλα αξίζει μιας αναφοράς σε κάποιο thread. Μια από τις πιο hip μπάντες τις Βρετανίας αυτή τη στιγμή (Foals) μόλις έβγαλε το νέο της single ονόματι "Olympic Airways". Πολύ καλο κομμάτι για το συγκεκριμένο genre κατά τη γνώμη μου. Ο frontman τις μπάντας είναι Βρετανός ελληνικής καταγωγής (νομίζω πως η οικογένεια του μετακόμισε στη βρετανία όταν ήταν πιτσιρικάς) ονόματι Γιάννης Φιλιππάκης. Το τραγούδι έχει ελαφρώς abstract στοίχους οι οποιοι αναφέρονται σε κάποιο συμβάν όπου ο τραγουδιστής "got stuck" για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Heathrow για κάποιο λόγο (καθυστέρηση τις ΟΑ να μαντέψω? :D)

Ιδού και το link: http://www.youtube.com/watch?v=DMuD3DBskpg

Αν και ακουω Ροκ δε μου αρεσε το κομματι(γενικα αντιπαθω αυτο το Britt-Rock!Μπλιαχ!).Λοιπον,ο Φιλλιπακης ειναι απο την ΑΟΚ και πηγαιναν μαζι με την μπαντα για χριστουγεννα και ακυρωσε η ΟΑ στο LHR...!Μετα απο καθυστερηση κλπ η ιδεα τους ηταν το singlaki που πολλοι εχουν ηδη ακουσει!

Μαλλον θα επρεπε να πληρωσουν πνευματικα δικαιωματα στην ΟΑ!Αν δεν ηταν αυτη δε θα ειχαν ενα πολυ πετυχημενο CD single! :great:
Χιλια ευχαριστω πρεπει να πουνε! :thx:

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι Foals θα τραγουδησουν στο 'ποιο μησιτο μου χωρο για συναυλια' Tera Vibe της Μαλακασας, για το Rockwave Festival στης 27 Ιουνι. Την ιδια μερα θα παιξουν Placebo, Moby, Gogol Bordelo & και ο αγαπημενος μου Aviv Geffen.

Και εννοειται οτι,μιας και το 3ημερο εισιτηριο του Rockwave βγαινει πιο φθηνο απο το να παρω ξεχωριστα τις μερες που θελω θα τους τιμησω και αυτους,αν και δεν ειναι του γουστου μου!