Οριο ηλικιας για πληρωματα καμπινας

• Thread starter Thread starter SCanavos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SCanavos

Economy-Class-Member
Στην αγγελια για πληρωματα που εβαλε η Ιμπεριαλ το Νοεμβρη ειχε ως ανωτερο οριο το 34.Μου ηρθε μια πληροφορια οτι εθεαθησαν να κανουν εκπαιδευση για ανανεωση τυπου συνταξιουχοι αεροσυνοδοι της ΟΑ ηλικιας πανω απο 48 και θα γινουν κι αλλες προσληψεις βετερανων καμπινας.
Ξερει καποιος να μου πει τι γινεται?

mono aytoi?Stin aegean den exeis mathei ti ginetai?ratsistiki stratgiki stous ano to 27! se aporiptoun logo ilikias dixos ixnos xediantropias.

giati panw apo 27 stin aegean den antexeis na petas :lol: :lol: exeis dei miniaio programma cabin staff tis aegean skyfox?

Kalooooo!!!Ase pou den ipologizoun tin embeiria i tin thesi ierarxias poy eixes se ales etaireies pou tin kerdises me diavasma, prospatheia xronia ptiseon ,exetaseon stin Y.P.A kai STO JAA kai xronia embirias.Ola exafanizozontai ekei mesa kai ginesai ena mideniko poy ipakoys se kapoio melos pliromatos 21 eton pou etixe na petaei apo ta 19 tou.(kai pou afto simenei oti den exei spoudasei tipota).

Afti einai i axiokrateia tis Aegean?Se pia xeni xora tha anafereis oti ratsistika den se proslamvanoun logo ilikias (kai den milame gia 35,milame gia mikroteres ilikies 27-29) kai den tha exei geniki katakravgi.

Parola afta,sevastoi oloi oi kanones kai periorismoi toys.Aplos den toys protimoyn oi emboiroi kai axioi anthropoi toy epaggelamatos poy tha borouse to koino na empistefthei pragmatika se mia diskoli katastasi

Kales ptiseis toys eyxomai olopsiha kai as einai ratsistes.

skyfox :D

skyfox":zmwujub7 said:
Afti einai i axiokrateia tis Aegean?Se pia xeni xora tha anafereis oti ratsistika den se proslamvanoun logo ilikias (kai den milame gia 35,milame gia mikroteres ilikies 27-29) kai den tha exei geniki katakravgi.
Με συγχωρείτε για το εκτός θέματος σχόλιο, δεν μπορώ όμως να αντισταθώ και να μην αναφέρω ότι στην Aegean απορρίπτουν ανθρώπους και λόγω φύλου, κι αυτό όχι λόγω έλλειψης ικανών υποψηφίων ιπταμένων φροντιστών, αλλά λόγω πολιτικής της εταιρίας...

Εχω προυπηρεσια στο jumbo 18 χρονια συνεχομενα πετουσα συνεχως τι πιθανοτητεσς εχω για την συγκεκριμενη εταιρia;

flightsteward":3qa6lx89 said:
Εχω προυπηρεσια στο jumbo 18 χρονια συνεχομενα πετουσα συνεχως τι πιθανοτητεσς εχω για την συγκεκριμενη εταιρia;
Απ'ότι γνωρίζω η συγκεκριμένη εταιρία έχει επιλέξει άτομα με διαφορετικά προφίλ, ηλικιακά κι επαγγελματικά, κι αυτό είναι αρκετά λογικό. Εξαρτάται κι από τις προσδοκίες σου, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι στέλνοντας ένα βιογραφικό στα γραφεία της. Καλή επιτυχία!

flightsteward":360l14b2 said:

Γιατί καλέ μου φίλε με τέτοια προυπηρεσία να ψάχνεσαι σε μια εταιρεία σαν την Ιmperial? Και να σε δεχτούν (που θα ήταν τρελοί να απορριψουν τέτοια προυπηρεσία) δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.Εξάλλου η συγκεκριμένη εταιρεία δεν δείχνει να ρίχνει και ιδιαίτερο βάρος στις προσλήψεις καμπίνας.Γνωρίζω πάρα μα πάρα πολύ καλά ότι προορίζουν για εκπαιδευτή καμπίνας φροντιστή με πεναταετή προυπηρεσία που δεν έχει ξαναπετάξει 747.
MIKEAIR":360l14b2 said:
giati panw apo 27 stin aegean den antexeis na petas :lol: :lol: exeis dei miniaio programma cabin staff tis aegean skyfox?
Γιατί MIKEAIR ξέρεις καμιά ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρεια να έχει ανθρώπινες συνθήκες εργασίας?Για παράδειγμα θα σου αναφέρω την GALAXY.Όταν βάρεσε κανόνι πετούσα στις Μακεδονικές.Ναυλώσαν ένα 737 των Μακεδονικών λοιπόν να τους κάνει το τελευταίο δρομολόγιο γιατί είχαν ξεμείνει κάποιοι επιβάτες στην Γερμανία.Ξερεις ποιο ήταν το δρομολόγιο που κάναμε σε μία ημέρα και που τα πληρώματα της GALAXY έκαναν συνέχεια? SKG-MUC-KVA-MUC-SKG.Καλό εεε?

Όριο Ηλικίας

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας συνήθως, για τις θέσεις των ιπταμένων φροντηστών, και αν ναι γνωρίζετε πόσο είναι αύτο στις ελληνικές εταιρίες (ΟΑ, AEG)?

Ευχαιριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...

Στις ελληνικές εταιρείες οι υποψήφιοι φροντιστές συνήθως απορρίπτονται λόγω φύλου, ασχέτως ηλικίας. Παρά ταύτα, το όριο ηλικίας διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία. Ενδεικτικά, στην Aegean Airlines είναι τα 28 έτη και στην British Airways τα 62.