Παγκόσμιος χάρτης με αεροδρόμια-routes-airlines[software]

HEJ_fan

Economy-Class-Member
Εγγραφή
27/12/2004
Μηνύματα
151
Likes
0
http://arm.64hosts.com

Δεν ήξερα σε ποιον τομέα να το βάλω αυτό. Είναι ένα πρόγραμμα που χει φτιάξει ερασιτεχνικά ένας γερμανός και δείχνει αεροδρόμια,routes και >600 airlines σε όλο τον κόσμο. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ και μιας και είναι free, δίνω το Link για download..δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί πουθενά αλλού εδώ. Δουλεύει σε windows,όχι σε mac.

Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο, μπορείς να επιλέξεις αεροδρόμιο και να σου βγάζει όλα τα υπάρχοντα δρομολόγια. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εταιρείας και να σου δείχνει όλο το δίκτυό της. Η τελευταία ανανέωση δείχνει και τον τύπο του αεροσκάφους με τον οποίο πραγματοποιείται ένα δρομολόγιο. Ακόμα έχει επιλογές για Star alliance, skyteam, one world. Σε laptop για zoom/unzoom χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα +/-.
 
Update 7/5/09
v.1.2.0.5
 
Ευχαριστούμε φίλε πραγματικά πολύ καλό το πρόγραμματάκι!! :great:

Για όσους δεν ξέρουν ένα πολύ καλό Site για τους λάτρεις του Airspooting είναι το http://www.flightstats.com

Κορυφαίο site που σου δείχνει στοιχεία για κάθε πτήση από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο του κόσμου. Πχ πλέον όταν κοιτάω την ΟΑ να προσγειώνεται στο LGAL με αεροπλάνο εταιρίας που πρώτη φορά βλέπω αντί να παίρνω τηλ. στον πύργο, μπαίνω στο site και μου λέει με τι αεροπλάνο και ποιας εταιρίας θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο αεροδρόμιο! Πολύ ωραία πραγματάκια! :D
 
Πραγματικά πολύ ωραίο πρόγραμμα!
 
Top