Περιεργες δημιουργιες (Photoediting)!

• Thread starter Thread starter mario_k
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω αμα πω οτι ειναι photoshop θα φαω πολυ ξυλο? ;)

Παιδες για να μην παρεξηγηθω κιολας,εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι αληθινα ολα αυτα.Photoshop eννοειται..Αλλιως τετοια ωρα θα ημουν πλουσιος..

mario_k":32jgxokt said:
Παιδες για να μην παρεξηγηθω κιολας,εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι αληθινα ολα αυτα.Photoshop eννοειται..Αλλιως τετοια ωρα θα ημουν πλουσιος..
Ναι αλλά δεν ανέφερες πουθενά ότι είναι και fake!!! :?
Θα έπρεπε να το διευκρινήσεις απο την αρχή. Όλοι πιστέψανε ότι το βάψιμο ήταν σε αληθινο παπακι και όχι photoshop. Είναι απορίας άξιο πως, μετά απο τόσα posts, δεν συνειδητοποίησες ότι όλοι κατάλαβαν για πραγματικό βάψιμο.
Ακόμα και όταν ο captainjumbo έγραψε για το αυτοκίνητο του, του απάντησες
Πες μου με PM τι χρονολογιας ειναι το fiestaki σου και δεν θα σε αφησω παραπονεμενο
Και τότε για photoshop εννοούσες??? :doubt:

Μετά τις δεύτερες φωτογραφίες κατάλαβαν όλοι ότι ειναι fake!

ÐÜíôùò áêüìç k photoshop íá åßíáé, åßíáé ðïëý ùñáßá. Ðáßäåò îå÷Üóáôå S/N êáé ôï íçïëüãéï :P :P :P

@ GP707

Oντως λαθος μου που δεν ανεφερα οτι ειναι fake και ζητω συγγνωμη.Ομως σε καμια περιπτωση δεν ειχα την προθεση να σας κανω να πιστεψετε οτι ειναι αληθινο.Σας θεωρω ολους φιλαρακια και δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να κοροιδευω.Και στο κατω κατω εφοσον ποσταρα 3 ιδιες φωτογραφιες απο το ιδιο μηχανακι στην ιδια σταση,θα ηταν τουλαχιστον χαζο να προσπαθησω να σας παραπλανησω.Οσο για το μηνυμα προς τον captainjumbo,o λογος που του ζητησα τη χρονολογια απο το fiesta ηταν απλα και μονο για να βρω στο διαδικτυο μια φωτογραφια απο το αντιστοιχο μοντελο και χρωμα και πανω της να δουλεψω.Αν πιστευετε οτι σας κοροιδεψα ας κλειδωθει εδω το topic η καντε με ban.Σεβαστο..

Φιλικα,Μαριος