Πιστωτικές κάρτες και πρόσβαση στα lounges

• Thread starter Thread starter σταυρος
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν και οι εκδόσεις των καρτών της Alpha που εικονίζονται είναι αρκετά παλιές, εντούτοις βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα την πληροφορία. Thank you.

Ανάλογα και στο Βουκουρέστι, όπου το lounge το διαχειρίζεται η MasterCard και έχει ανάλογη αφίσα με τις δικές της κάρτες.

Καλησπέρα και καλώς βρήκα την παρέα.

Κάτοχος Diners τα τελευταία 15 χρόνια (από city bank σε alpha bank) και μόλις φέτος ανακάλυψα πως υπάρχει συνεργασία με priority pass! Προφανώς δυσαρεστημένος που σταματάει η συνεργασία!

Όσοι έχετε ακόμα ενεργή κάρτα δείτε αν μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ με κάρτα και να κερδίσετε έστω κάποια πρόσβαση μέχρι να ακυρωθεί.

Υπάρχει κάποιος που να έχει τη χρυσή ή platinum της alpha bank (είτε mastercard είτε visa) και να μας πει αν παρέχουν πρόσβαση σε lounges μέσω loungekey ή priority pass? Να το έχει δοκιμάσει γιατί η τράπεζα δεν ξέρω αν μπορεί να ενημερώσει!

Ευχαριστώ,
Χρήστος!

Όταν είχα την Platinum της Alpha Bank, υπήρχε μια παροχή για πρόσβαση σε συμβεβλημένα lounges, μόνο στην περίπτωση που υπήρχε σημαντική καθυστέρηση στην πτήση μου. Περιττό να πω ότι με €80 συνδρομή και μη μετατρέψιμους πόντους σε μίλια, δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατήσω.

Η χρεωστική κάρτα Private Enter Bonus Mastercard παρέχει πρόσβαση στα 3 lounges της Goldair, είναι το ίδιο προνόμιο που έδινε η Gold Enter Bonus Mastercard και ακυρώθηκε πέρυσι.

Καλησπέρα και καλώς βρήκα την παρέα.

Κάτοχος Diners τα τελευταία 15 χρόνια (από city bank σε alpha bank) και μόλις φέτος ανακάλυψα πως υπάρχει συνεργασία με priority pass! Προφανώς δυσαρεστημένος που σταματάει η συνεργασία!

Όσοι έχετε ακόμα ενεργή κάρτα δείτε αν μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ με κάρτα και να κερδίσετε έστω κάποια πρόσβαση μέχρι να ακυρωθεί.

Υπάρχει κάποιος που να έχει τη χρυσή ή platinum της alpha bank (είτε mastercard είτε visa) και να μας πει αν παρέχουν πρόσβαση σε lounges μέσω loungekey ή priority pass? Να το έχει δοκιμάσει γιατί η τράπεζα δεν ξέρω αν μπορεί να ενημερώσει!

Ευχαριστώ,
Χρήστος!
Τι είδους προνόμια δίνει;
Δίνει για παράδειγμα συνδρομή και πληρώνεις μόνο την είσοδο;

Όταν είχα την Platinum της Alpha Bank, υπήρχε μια παροχή για πρόσβαση σε συμβεβλημένα lounges, μόνο στην περίπτωση που υπήρχε σημαντική καθυστέρηση στην πτήση μου. Περιττό να πω ότι με €80 συνδρομή και μη μετατρέψιμους πόντους σε μίλια, δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατήσω.
Την είχες προσθέσει στο priority pass ή loungekey για να δεις αν δίνει κάποιο access?
Η χρεωστική κάρτα Private Enter Bonus Mastercard παρέχει πρόσβαση στα 3 lounges της Goldair, είναι το ίδιο προνόμιο που έδινε η Gold Enter Bonus Mastercard και ακυρώθηκε πέρυσι.
Την χτυπάνε στην είσοδο με μηδενικό κόστος? Μπορείς να δοκιμάσεις εγγραφή σε priority pass ή loungekey να δεις αν δίνει πρόσβαση και σε άλλα lounges?
Τι είδους προνόμια δίνει;
Δίνει για παράδειγμα συνδρομή και πληρώνεις μόνο την είσοδο;
Η diners αν τη βάλεις στο priority pass, έδινε unlimited access σε όλα τα lounges της priority pass χωρίς επιπλέον κόστος. Ποτέ δεν το ανέφερε η Alpha βέβαια.

Είμαι σε διαδικασία να βρω ποια προσφέρει lounges. Ούτε η Piraeus Miles and More Lufthansa δίνει κάπου που είναι κ world.