Plirofories gia tin Hellas Jet?

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Junior

Economy-Class-Member
Ehei kapoios plirofories gia tin Hellas Jet (pote ksekina ptiseis,website....).
Den eprepe kanonika na ksekinisei auton ton mina ptiseis?

τα πράγματα γύρω από την Hellas Jet είναι ακόμη λίγο θολά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αρχίσει πτήσεις στις 1/6/2003. Σαν σίγουρι προορισμοί μπορώ να αναφέρω:

:arrow: CDG (2x την ημέρα) LHR. ZRH. BRU, AMS.

Η εταιρεία ήθελε κα δρομολόγιο προς FRA. Δεν κατάφερε όμως να πάρει slot. Μετά (μιας και ήθελε έστω και έναν προορισμό στην Γερμανία) πήρε slot για MUC. Τελικά όμως όπως φαίνεται δεν θα έρθει προς το παρόν καθόλου στην Γερμανί.

To website της εταιρεία θα είναι μάλλον το http://www.hellas-jet.com , το οποίο όμως δεν είναι΄ακόμη online. Αναμένουμε εξελίξεις :cry:

elpizo toulahiston i hellas jet na vadisei sta hnaria tis cyprus airways...na parei to kalo paradeigma!tin opoia theoro einfach Klasse...eidika to programma tis ton taktikon epivaton (Sunmiles programme) einai apla monadiko! :wink:

Telika ti tha ginei me tin Hellas Jet? Opos paei tha xasei oli tin kalokairini sezon... exoun kseminei apo xrimata? i den vriskoun slots?

Ξέρω και εγώ τι κάνει η HellasJet :?: ... καιρός είναι κανονικά να αρχίσει με καμιά διαφήμηση και να βγάλει και το website της οnline... αλλά καιρός είναι κυρίως να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους προορισμούς της... Απομένουν μόλις δύο μήνες μέχρι την έναρξη πτήσεων και ακόμη στο ίσως και μάλλον ήμαστε... Ας ελπίσουμε σύντομα να ακούσουμε κάτι καλό... Από ότο ξέρω παλεύουν ακόμη για slots στη FRA... για να δούμε :!: