Πληροφορίες για ATPL και την απόκτηση του.

• Thread starter Thread starter Stelios V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Stelios V

Νέο μέλος (Tourist)
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
lgts
Γεια και πάλι... Χθες και σήμερα διάβαζα συνέχεια σχετικά με αυτά που ρώτησα στο προηγουμενο ποστ, και κατεληξα στο να προσπαθησω να αποκτήσω το ATPL με το λιγότερο πιθανό ποσό. Μου δημιουργηθηκαν απορίες. Κατα αρχήν, αν κατάλαβα καλά, για να αποκτήσεις το ATPL πρεπει να πάρεις πρωτα το PPL και μετά να αποκτησεις το CPL το οποίο δεν εχω καταλάβει πως το αποκτάς, μετά το IR, το MCC και το ME και μετα χριαζοντε και κάποιες ωρες και 2 τεστακια και εχεις το frozen. Αν μπορεί καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με αυτην την διαδικασια και πως μπορω να την εφαρμοσω με το χαμηλοτερο δυνατο ποσο. Επισης να μου πει καποιος αν με την αποκτηση του θα βρω δουλεια εστω στο εξωτερικο, αλλα οχι σε κααμια Ινδια η σε κανενα Ουζμπεκισταν (νοου οφενς).

Υ.Γ. Έχω ήδη αρκετές γνωσεις σχετικά με αεροπλάνα και ειμαι ηδη ικανός μεσω εξομοιωτη να κανω επαγγελματικες πτησεις, θα με βοηθησει αυτο καθόλου στην αποκτηση PPL, CPL κλπ?

3 ερωτήσεις οπότε

1. Η διαδικασία για απόκτηση frozen ATPL ειναι αυτη που περιέγραψα? Αν ναι καμιά πληροφορία παραπάνω? Λιγο ποιο αναλυτικά.
2. Ποιοι ειναι οι τροποι να εφαρμοστεί η διαδικασια? Γινετε να την κανω και μονος μου βρισκοντας τον φθηνοτερο δυνατο για την αποκτηση του καθε license?
3. Η ερώτηση του Υ.Γ.

Ζητώ συγγνώμη για το 2ο ποστ αλλα πιστευω οτι δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο, οποτε εκανα 2ο... Επισης θελω να ξερετε οτι εψαξα αρκετα στο φορουμ και αυτες οι απορείες μου δημιουργηθηκαν μετα απο ψαξιμο.

Ευχαριστώ εκ τον πρωτέρων.

Σορυ για τα ορθογραφικά

Οι γνώσεις σου στο simulator μάλλον θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα στο IR. Για τo PPL οι απόψεις διΐστανται, αν και οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι αρνητικοί.

Σευχαριστω φιλε, με ανακουφισες καπως!