ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ Σ.Ε.Χ.Ο.Α.

• Thread starter Thread starter karisaris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

karisaris

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Σ.Ε.Χ.Ο.Α ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ. ΠΡΩΤΙΣΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΧΟΛΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Αν έχεις χρόνο, διάβασε τους κανόνες του φόρουμ (νομίζω είναι προϋπόθεση για την εγγραφή σου να τους έχεις διαβάσει - άσχετα αν σχεδόν κανένας δεν το κάνει και απλά tick-άρει το αντίστοιχο κουτάκι).

Από εκεί θα δεις ότι όλα τα μυνήματα που περιέχουν κεφαλαία στο θέμα ή/και στον τίτλο διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται θέματα με greeklish, άσεμνο ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και πολλά άλλα που πραγματικά ρίχνουν την ποιότητα του φόρουμ και το επίπεδο συνομιλίας.

Επίσης, καλό είναι να χρησιμοποιείς το πεδίο της αναζήτησης πάνω δεξιά, όπου βάζοντας τη λέξη ΣΕΧΟΑ ή Σ.Ε.Χ.Ο.Α. σου βγάζει πληθώρα αποτελεσμάτων χωρίς να χρειάζεται να ρωτάς πράγματα που έχουν ήδη αναλυθεί και απαντηθεί.

Αν δεν βρεις κάτι που να σε καλύπτει, ρώτα με σωστό τρόπο στο σωστό θέμα και έτσι και κάποιος θα σου απαντήσει και κάποιοι άλλοι θα μάθουν και θα ωφεληθούν από την απάντηση αυτή.

Καλό σου βράδυ.