Πληροφοριες για τις αποσκευες

• Thread starter Thread starter thannonis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

thannonis

Low-Cost-Class-Member
Σε λιγες μερες πεταω για βοστωνη με τις αεροπορικες aegean και turkish. Η ερωτηση μου ειναι αν θα παραλαβω εγω την αποσκευη μου στο αεροδρομιο της κωνσταντινουπολης ή η aegean θα την παραδωσει στην turkish.

Αν έχεις αγοράσει ένα εισιτήριο (έχεις έναν αριθμό e-ticket) θα μεταφερθούν απευθείας από το ένα αεροπλάνο στο άλλο, αν όχι θα πρέπει να ρωτήσεις στο αρχικό drop-off (υποθέτω Αθήνα;) αν γίνεται να μεταφερθούν, άσε που λογικά θα σου το πουν εκεί, αλλά όπως και να έχει κάνε μια ερώτηση. Δείξε και τις δύο κάρτες επιβίβασης στο αρχικό drop-off.

Αγαπητέ Δημήτρη θέλω κάποιες διευκρινίσεις. Στο αεροδρόμιο Αθηνών στον γκισέ την Aegean θα πάω στο self check in και θα εκτυπώσω το εισητήριο μου. Ύστερα θα πάω να παραδώσω την βαλίτσα μου. Επίσης από την Αθήνα θα εκτυπώσω και το εισητήριο μου για την Βοστώνη από την Turkish Airlines. Μόλις πάω να δώσω την βαλίτσα μου τι θα πω στην κοπελιά της Aegean για να δώσει την βαλίτσα μου στην Turkish? Θα της δείξω τον αριθμό e-ticket της Turkish? Περιμένω απάντηση.

Μην παιδευεσαι. Θα πας στο (όχι στον) γκισε της Aegean, θα δειξεις το διαβατήριό σου και θα ζητήσεις να παραλάβεις τις αποσκευές στον τελικό σου προορισμό, εν προκειμένω στη Βοστώνη. Θα αφήσεις τη βαλιτσούλα σου και θα απολαύσεις το ταξίδι σου.

thannonis":2rnun9hu said:
Αγαπητέ Δημήτρη θέλω κάποιες διευκρινίσεις. Στο αεροδρόμιο Αθηνών στον γκισέ την Aegean θα πάω στο self check in και θα εκτυπώσω το εισητήριο μου. Ύστερα θα πάω να παραδώσω την βαλίτσα μου. Επίσης από την Αθήνα θα εκτυπώσω και το εισητήριο μου για την Βοστώνη από την Turkish Airlines. Μόλις πάω να δώσω την βαλίτσα μου τι θα πω στην κοπελιά της Aegean για να δώσει την βαλίτσα μου στην Turkish? Θα της δείξω τον αριθμό e-ticket της Turkish? Περιμένω απάντηση.

flying Doc":2rnun9hu said:
Μην παιδευεσαι. Θα πας στο (όχι στον) γκισε της Aegean, θα δειξεις το διαβατήριό σου και θα ζητήσεις να παραλάβεις τις αποσκευές στον τελικό σου προορισμό, εν προκειμένω στη Βοστώνη. Θα αφήσεις τη βαλιτσούλα σου και θα απολαύσεις το ταξίδι σου.

Όπως τα είπε ο flyingDoc. Τώρα αν έχεις ένα αριθμό εισιτηρίου και για τις δυο πτήσεις, το self check-in θα σου τυπώσει και τις δύο κάρτες επιβίβασης. Σε αντίθετη περίπτωση ζήτα στο γκισέ να σου τυπώσουν τη δεύτερη. Μπορείς επίσης να τυπώσεις και τις δύο από το σπίτι εφόσον έχεις εκτυπωτή. Μικρή σημασία έχει, μπορούν ακόμα να σου τυπώσουν και τις δύο κάρτες στο γκισέ της Aegean στην Αθήνα.