Πληροφορίες για το Los Angeles

• Thread starter Thread starter thanosp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

thanosp

V.I.P.-Class-Member
Περιοχή
U.K. / KVA
Τον Ιούλιο θα βρεθώ στο Los Angeles και θα χρειαστώ τη βοήθεια/πληροφόρησή σας. Ψάχνω να βρώ κάποιο ξενοδοχείο που θα μείνω για 4 βράδια, απλά επειδή το LA είναι αχανές, έχετε να προτείνετε κάποια περιοχή/ξενοδοχείο και που έχετε διαμείνει ή γνωρίζετε και θα το προτείνατε? Δυο προυποθέσεις, να μην ειναι σε πολυ μεγάλη απόσταση απο το αεροδρόμιο και αν είναι δυνατόν να υπάρχει πρόσβαση σε Μ.Μ.Μ κυρίως μετρό.

Επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη πόλη όπως:
1) Αξιοθέατα που αξίζουν να δω μέσα στην περιοχή του Los Angeles
2) Τι να προσέξω/αποφύγω κατα τη διαμονή μου στη πόλη
3) Ότι άλλο πιστεύετε πρέπει να αναφερθεί.

Ευχαριστώ!

Aγαπητέ θάνο, πραγματικά αχανέστατη αυτή η πόλη. Η ανατριχίλα η ίδια από την προσέγγιση κιόλας.
Εγώ προσωπικά έμεινα στο Hollywood City Inn. Φτηνό, καθαρό, αξιπρεπέστατο, κομβικά στο Γουέστερν Χόλιγουντ, κοντά στο μετρό, με λεωφορεία πολλά και τεράστιο σουπερ μάρκετ απέναντι για ό,τι έκτακτο προκύψει και σταρπμακς επίσης. (είχε και πισίνα ;-). Πρωινό είχε ντόνατς και καφέ σε ψιλοχύμα κατάσταση. Είχε και ιντερνέτ αλλά όχι στα δωμάτια. Προτεραιότητες αυτές θα πεις.
Το downtown LA δεν το είδα, δεν μπήκα καν στον κόπο. θα σε ενημερώσουν σχετικά σίγουρα κάποιοι άλλοι, αλλά δεν νομίζω ότι έχασα κάτι δραματικό. Να πας βόλτα στο ΛΑΞ και για φαγητό στο Ενκάουντερς, τσάρκα στη Βένις και γιατί όχι ντλισνευλαντ. Ήταν όμορφη η βόλτα περί το Μπέβερλι Χιλς αλλά μη φανταστείς κάτι ονειρικό. Αντίθετα ονειρικό πρέπει να είναι το δείλι στο μαλχόλαντ Ντραίβ :-) Το Χόλιγουντ γενικά είναι ότι πιο ντεκαντάνς είδα στο ΛΑ. Αν μου έρθουν κι άλλα θα στα στείλω σε πμ.

δικός σου