Ποια ελληνική αεροπορική εταιρεία προσφέρει καλύτερο φαγητό?

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια ελληνική αεροπορική εταιρεία προσφέρει καλύτερο φαγητό?

• Olympic Airlines

Votes: 13 41,9%
  • Aegean Airlines

Votes: 12 38,7%
  • Hellas Jet

Votes: 0 0,0%
  • Hellenic Imperial Airways

Votes: 12 38,7%
  • Sky Wings

• Astra Airlines

• Athens Airways

Votes: 4 12,9%
  • Sky Express

• Total voters
    31
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

manos_p

First-Class-Member
Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο! Μπορείτε να επιλέξετε έως και δύο επιλογές (μία για εσωτερικές πτήσεις και μία για εξωτερικές πτήσεις). Επισης αν θέλεται μπορείται να αναφέρεται το inflight meal που σας άρεσε περισσότερο.

Εβαλα και τις εταιρείες που κάνουν charter για όσουν έχουν κάνει πτήσεις με αυτές.
Εμένα το καλύτερο φαγητό το έχω φάει σε πτήση ATH-LHR ΟΑ μπιφτεκια με λαχανικά και πατάτες, ψωμάκι και γλυκό. Πρέπει να σημειώσω πως πέρασαν αν θέλαμε extra ψωμάκι και είχαμε και επιλογή μαύρο ή άπρο.

:great:

Νομίζω ότι για ανάλογου περιεχομένου γκάλοπ πρέπει να παρεμβαίνουν οι Δ/στές και μόνο αυτοί να μπορούν να θέσουν κάποιο θέμα σε γκάλοπ! Ο,τι έρχεται τελικά στο κεφάλι του καθενός μας θα το ανεβάζει?? Θα επιθυμούσα να μας εξηγήσει ο εμπνευστής του , ποιό λόγο μπορεί να εξυπηρετεί που εγώ δεν κατανοώ ?? Ήδη άρχισαν να γράφουν για αγγινάρες, εγώ θα πω για κεφτέδες ή φυστύκια και πάει λέγοντας....

Αλλό ένα πεδίο δόξης λαμπρό για A3 fans vs OA fans... :roll: :roll:

Μπα.. Η HIA τους "τρώει" άνετα :)

manos_p:
Όπως βλέπεις οι περισσότεροι το πήραν στην πλάκα αφού πρώτη βγαίνει η HIA που δεν έχει αρχίσει ακόμα πτήσεις!!! Σου έχουμε ξαναεπισημάνει να αξιολογείς τα post που γράφεις και τα topics που ανοίγεις γιατί έχουμε κουραστεί να σβήνουμε. Δεν ποστάρουμε για να γεμίζουμε το λογαριασμό μας με μηνύματα αλλά γράφουμε όταν έχουμε κάτι να προσφέρουμε σε μια συζήτηση. Και εσύ έχεις προσφέρει ελάχιστα παρ' όλα τα 450 posts σου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.