Πως σκεφτεστε να βρειτε λεφτα για το ATPL ?

• Thread starter Thread starter flyman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flyman

Low-Cost-Class-Member
Δεδομενου του οτι το κοστος για ενα fATPL σε μια καλη σχολη του εξωτερικου ειναι γυρω στα 60 με 80000 ευρω ( χωρις type rating και κοστος διαβιωσης για δυο περιπου χρονια που διαρκει η εκπαιδευση ) σημαινει κατα τη γνωμη μου οτι για να γινει καπιος πιλοτος η θα πρεπει να εχει πλουσιους γονεις η να κερδισει το λοττο . Προσωπικα εχω απογοητευθει . Αν καπιος εχει καπια καλη και βιωσιμη λυση για τη χρηματοδοτηση της εκπαιδευσης καλο θα ηταν να το συζητησει εδω .
Υ.Γ. γνωριζω οτι υπαρχουν και σχολες στις ΗΠΑ και στη Ν. Αφρικη με σημαντικα μικροτερο κοστος αλλα το θεωρω αν μη τι αλλο παρακινδυνευμενη επιλογη κυριως λογο της δυσκολιας που υπαρχει στο να μετατρεψεις ενα ICAO CPL σε JAA
Ευχαριστω εκ των προτερων

JAA η EASA , το θεμα ειναι οτι η υλη για το ATPL ειναι η ιδια

e

υπαρχουν πολλοι τροποι να βγαλεις πολλα λεφτα,ευκολα,ξεκουραστα(στην ελλαδα εισαι)

1. οι τραπεζες ανοιγουν καθε μερα οπως φυτρωνει ο μαινατανος
2. "ελευθερο εμποριο"
3. σπιτι με κοκκινο φωτακι
4. 8-2 στα φαναρια με χαρτομαντιλα
5. να πουλησεις το φιδισιο κορμι σου

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

περα απτην πλακα πιστευω οτι αν δεν εχουν τα χρηματα οι γονεις σου δεν μπορεις να το κανεις,κατω απτα 20.

Αν πιστευεις οτι ειναι η ζωη σου η αεροπορια και οχι απλα ενα τρικ για να βγαλεις γκομενα,τοτε θα επαιρνα δανειο.(η γνωμη μου)

βασικα το θεμα ειναι πως αμα ηταν σιγουρο οτι με το πτυχιο σε παιρναν κατευθείαν σε μια εταιρια οκ. Καπως θα τα βρισκες.
Τωρα να δωσεις 50 χιλιαρικα ευρω και να εχεις και το ρισκο του οτι μπορει να μην βρεις ποτέ δουλεια...

Υπαρχει και μια εταιρια , η CTC McAlpine οπου εαν περασεις καποια τεστ σε εκπαιδευουν περιπου με δικα τους εξοδα και μετα εχεις σιγουρη δουλεια με μια απο τις εταιριες που συνεργαζονται , οπως η Easy Jet και η Thomas Cook , την εχει δοκιμασει κανενας ? Θα εχει πολυ συναγωνισμο φανταζομαι . Επισης καποιες σχολες οπως της Οξφορδης συνεργαζονται με καποιες αγγλικες τραπεζες , εαν βεβαια βαλεις υποθηκη το σπιτι σου :(

flyman":2tkj1z1c said:
Υπαρχει και μια εταιρια , η CTC McAlpine οπου εαν περασεις καποια τεστ σε εκπαιδευουν περιπου με δικα τους εξοδα και μετα εχεις σιγουρη δουλεια με μια απο τις εταιριες που συνεργαζονται , οπως η Easy Jet και η Thomas Cook , την εχει δοκιμασει κανενας ? Θα εχει πολυ συναγωνισμο φανταζομαι . Επισης καποιες σχολες οπως της Οξφορδης συνεργαζονται με καποιες αγγλικες τραπεζες , εαν βεβαια βαλεις υποθηκη το σπιτι σου :(
ολα τα δανεια θελουν υποθήκη :wink:

er

ρε flyman πετας μια βομβα και μετα ολα οκ.

Δωσε καμια πληροφορια για τη σχολη,ιστοσελιδα κτλ>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :with:

google it!
http://www.ctcaviation.com/wings/0402.html

You must be able to prove your unrestricted legal right to live and work in the EU

εμεις το εχουμε αυτό ως ευρωπαιοι πολιτες σωστα?

You must have passed a minimum of 5 GCSEs at grade C or above, to include Maths, English and a Science

εεε?

You must have 2 A Levels at grade C or above - or an Honours Degree, minimum level 2:2. (Equivalent qualifications will be considered)

εεε εεε?

you will be required to deposit a cash bond of £60,000 as security

ε καλα

Με μια μεταφραση ειμαι ευχαριστημενως (κινεζικα δεν μου ειναι γιατι σπουδαζω κινεζικα)