PPL online tests

• Thread starter Thread starter antonis_ps
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

antonis_ps

Low-Cost-Class-Member
Καλησπέρα παιδιά.
-Μήπως γνωρίζει καποιος κανενα καλο site για online test στο ppl?
-Εαν πληρώνεις σ αυτά τα site, για τι τιμες μιλάμε?
-Οι ερωτήσεις είναι ακριβως ίδιες μ αυτές που θα δώσω (στα αγγλικα) στην υπα?
Ευχαριστώ!

Παιδιά ξέρω μπορεί να νομίζετε ότι δεν εχω ψαξει το φορουμ γι αυτο δε μου απαντατε αλλά έχω ψαξει και αυτα που βρηκα, atp online και aviationexams, δεν ειχαν ερωτηματολογιο για ppl! Γι αυτο άνοιξα αυτο το θέμα!

Μπορεις να δοκιμασεις το airquiz.com ή το pplcruiser.co.uk
Κοστος περιπου 3-4 λιρες ανα μαθημα και διαρκεια 3 μηνες αν δεν κανω λαθος.

Απάντησις του ταπεινού τυροπιττά:
Τα αποτελούμενα εκ 2200 ερωτήσεων ερωτηματολόγια του PPL(A) εις τα οποία σήμερα εξετάζονται οι υποψήφιοι, γράφτηκαν από έλληνες εκπαιδευτές την εποχή που η ΥΠΑ έπρεπε να αρχίσει πλέον να εξετάζει ηλεκτρονικώς κατ απαίτησιν της JAA. Τα ερωτηματολόγια αυτά είναι υπερεπαρκή για τις εξετάσεις καθότι επ αυτών των ερωτήσεων γίνεται η εξέταση. Ειδικά οι ερωτήσεις της Αεροναυτιλίας είναι απολύτως ελληνικής παραγωγής και προελεύσεως οι περισσότερες.
Κατά την άποψή μου σε τίποτε δεν θα βοηθούσε η ανάλωση χρόνου για περιπλάνηση σε data banks πέραν των ελληνικών ερωτηματολογίων.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το pplonline.gr το οποίο ήταν συνδρομητικό ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (προς το παρόν). Θέλει μόνο μία εγγραφή και υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις για BrushUp σε όλες τις ενότητες.Είναι στα ελληνικά (Εκτός απο το R/T).