problima sto forum

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
mou tuxaivei kai emeva, to egrapsa sto GB giati dev givotave sto forum... :?

Μάλιστα κάτι που δεν το γνώριζα μέχρι σήμερα.

Σε λίγο καιρό (ελπίζω να είναι λίγος) σκοπεύουμε θα αλλάξουμε έτσι κι αλλιώς server οπότε θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δε το βλέπω συχνά αυτό το μύνημα.

Τυχαίνει και σε άλλους :?: Και με την ευκαιρία ... υπάρχουν αλλά τεχνικά προβλήματα με τη σελίδα :?:

xtes eidika ayto to minima mou evgaine kathe treis kai ligo
synexeia ekana log off, disconnection apo to net kai meta ksanaprospathousa...

sto parelthon to exw paratirisei kana dyo fores, kyriws to mesimeri.... alla me ena refresh (isws kai perissotera) to ksepernousa

Χτες όντως το έβγαζε αρκετή ώρα αυτό το μήνυμα.

Επίσης και άλλες φορές το έβγαζε και είχα παρατηρήσει ότι καμμιά φορά το έβγαζε όταν προσπαθούσα να ανοίξω κάποιο post, δηλαδή άνοιγε κανονικά την αρχική σελίδα...

webmaster":3sssckkv said:
Μάλιστα κάτι που δεν το γνώριζα μέχρι σήμερα.

Σε λίγο καιρό (ελπίζω να είναι λίγος) σκοπεύουμε θα αλλάξουμε έτσι κι αλλιώς server οπότε θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δε το βλέπω συχνά αυτό το μύνημα.

Τυχαίνει και σε άλλους :?: Και με την ευκαιρία ... υπάρχουν αλλά τεχνικά προβλήματα με τη σελίδα :?:

Sou eixa steilei email priv apo 5-6 bdomades Akn... :roll:

Ναι, το έλαβα το email σου Στέφο, αλλά δεν ήξερα ότι τυχαίνει τόσο συχνά :!: Αυτό εννοούσα :wink:

Όπως ίσως να διαβάσατε, ο server μας θα μετακομίσει σήμερα το βράδυ, ίσως να διορθωθεί η κατάσταση... και σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε και server ώστε από εκεί και πέρα να μην υπάρχει αυτό το φαινόμενο συχνά.

webmaster":2xhm3p8k said:
Όπως ίσως να διαβάσατε, ο server μας θα μετακομίσει σήμερα το βράδυ, ίσως να διορθωθεί η κατάσταση... και σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε και server ώστε από εκεί και πέρα να μην υπάρχει αυτό το φαινόμενο συχνά.

Δηλαδη σημερα μια μετακομιση και σε λιγο και ρο παλι μετακομιση του server Δεν ειναι καλυτερα να γινει η μετακομιση μια και εξω :?: (Λεω δηλαδη.. οπως το καταλαβα αυτουνο απο πανω... χμχμ)

ουπς.... Νομιζω το επιασα.. Πρωτα μετακομιση, μετα αλλαγη... .οΟ(κατι μου λειπει και εχω αρχισει να χανω λαδια.. :P )

Με το δεύτερο πόστινγκ σου το πέτυχες Στέφο!

Σήμερα μετακόμισε ο server στον οποίο βρίσκεται η σελίδα εδώ και μερικά χρόνια. Δηλ. ο server μετακόμισε σπίτι (colocation), αλλά έμεινε ο ίδιος. Αυτό το έκανε η εταιρεία hosting της σελίδας και όχι εμείς.

Σε λίγο καιρό όμως θα αλλάξουμε server και εταιρεία hosting. Ήδη ψάχνω για κάτι καλό και πιστεύω να βρω αυτό που χρειάζομαι για να λειτουργεί σωστά και επί 24 ώρες ανά ημέρα δίχως πολλά προβλήματα αυτή η σελίδα και ταυτόχρονα να μην κοστίζει του κόσμου τα λεφτά. :roll: