Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας ... :laola:
The coupon code is: SUNSEP0140
Valid until December 31, 2021 for travel before March 31, 2022. Redeemable on Aegean's website and app. The discount doesn't apply on taxes & surcharges. Valid on flights between Greece and United Kingdom, France, Germany, Austria, Switzerland, Sweden, Denmark, Netherlands, Belgium or Poland.
 
Καλησπέρα. Θέλω να πάω στη Ταϋλάνδη για ένα γάμο τον Απρίλιο. Με Scout δε πετάω με καμιά περίπτωση λόγω οτι τη θεωρώ ιπτάμενο επαρχιακό ΚΤΕΛ. Πότε ειναι η καλύτερη περίοδος να τα κλείσω με τις υπόλοιπες μεγάλες; 3 μήνες πριν;
 
Έτσι όπως είναι τα δεδομένα (όχι μόνο στην αεροπορία αλλά και γενικώς), υπάρχει αυτή η δυσοίνωση πρόβλεψη ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα οι τιμές, οπότε θα έλεγα να κλείσεις όσο νωρίτερα και σε μια τιμή που σε ικανοποιεί (δεδομένου του budget σου). Αν δεις δηλαδή μια τιμούλα που σου κάνει, κλείσε τη χωρίς να σκεφτείς "α μήπως να περιμένω να βγει κάτι καλύτερο"
 
Με Scout δε πετάω με καμιά περίπτωση λόγω οτι τη θεωρώ ιπτάμενο επαρχιακό ΚΤΕΛ.
Αν έχεις πετάξει με Scoot και έχεις αυτή τη γνώμη, πάσο. Αν δεν έχεις πετάξει τότε ατυχώς τη χαρακτηρίζεις έτσι. Η εμπειρία μου με τη Scoot ήταν άριστη, το αεροσκάφος εξαιρετικό, το seat pitch τιμιότατο, η εξυπηρέτηση του πληρώματος άψογη και τα έξτρα για τα οποία είχα πληρώσει (βαλίτσα, φαγητό κλπ) έκαναν την πτήση σαφώς καλύτερη από πολλές άλλες Ευρωπαϊκές πρωτοκλασάτες εταιρίες.
Εγώ βέβαια δεν ακολούθησα ποτέ τη λογική του "ότι είναι low cost είναι ιπτάμενο ΚΤΕΛ". Αλλά ξέρω αρκετούς που την έχουν οπότε είναι προσωπική επιλογή.
 
Έχω γυρίσει την Ευρώπη με Ryanair, JET2, Easyjet. Έχω πετάξει Λονδίνο-Μπουένος Άιρες 14 ώρες απευθείας με τη low cost Norwegian, πήγα Κρήτη το καλοκαίρι και αρκετές φορές έκανα ελεύθερο σε τσιμέντο ή στο ύπνο στο άμαξι, γενικά θέλω να πω θα με χαρακτήριζες και hippie, αλλά όχι ως 1.90 120 κιλά και πλάτες κολυμβητή, δε πετάω για 11 ώρες με αυτή τη θέση, με μηδενικό legroom και μηδενικό in flight entertainment. Οχι ας πούμε η Air France που μόλις ήρθα πρόσφατα απο Παναμά ήταν καλύτερη αλλά τα μερικά εκατοστά κάνουν τη διαφορά. Η Scoot είναι τόσο στενή που έχει τον επικό όρο οταν πας να κλείσεις οτι αν δε χωράς καλά και δε κλείσεις 2 θέσεις απο την αρχή, σου αρνούνται να πετάξεις...Ε δεν ειναι τυχαίο.
 
Last edited by a moderator:
Πάντως εγώ αν και 1.90 ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με το seat pitch του 787-8 και μάλιστα κάργα πίσω, 3 σειρές από το τέλος. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το πλάτος της θέσης αφού είμαι στα φυσιολογικά πλαίσια και δεν μου φάνηκε κακό. Η απουσία IFE για πολύωρες πτήσης είναι όντως θέμα.
 
Ισχύει ότι η Scoot χρεώνει την πρίζα στην economy;
 
Top