Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Virgin Atlantic
[....]Virgin Atlantic have some fantastic winter fares available to a variety of Long Haul destinations.[...]

[....]Sale ends 22nd September[...]

ECONOMY SALE:

USA from£299

Asia from£319

Caribbean from £399

Africa from £399

PREMIUM ECONOMY:

USA from £531

Asia from £579

Africa from £659

Caribbean from £710
£1 = approx 1.12 Euro
 
Απο το σημερινο newsletter του Aviation News:


ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYS ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η British Airways ανακοινώνει την καινούργια της προσφορά με ελκυστικές τιμές για μια σειρά προορισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ενδεικτικά, το εισιτήριο μετ’ επιστροφής προς τους παρακάτω προορισμούς των ΗΠΑ διαμορφώνεται ως εξής:

* Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Φιλαδέλφεια: από 394,23 ευρώ

* Ουάσιγκτον: από 444,23 ευρώ

* Σιάτλ: από 490,23 ευρώ

Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και του τέλους κράτησης μέσω του http://www.ba.com

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για ταξίδια από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη με αναχώρηση από 19 Οκτωβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009, ενώ η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και ένα χρόνο μετά την ημερομηνία αναχώρησης. Η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν την εμπειρία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Terminal 5 στο Heathrow! Οι επιβάτες δεν συναντούν ουρές κατά το check-in, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων είναι υποδειγματική και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών είναι ο ελάχιστος. Παράλληλα, το Terminal 5 στεγάζει ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο και η απλοποίηση των διαδικασιών επιβίβασης αφήνει περισσότερο χρόνο για περιήγηση και ψώνια.

Εχουμε λοιπονς μεχρι στιγμης τις Αir France, KLM, Lufthansa και British να προσφερουν εισιτηρια προς ΝΥ και λοιπους προορισμους των ΗΠΑ με τιμες που ξεκινανε κατω απο τα 400 Ευρω!!!
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Malev!!!! Προσφορά των Ουγγρικών Αερογραμμών για Ευρωπαικούς προορισμούς μέσω Βουδαπέστης με τιμές που ξεκινούν από 88 ευρώ με όλους τους φόρους!!!!! :banana: :great:
 
καλησπέρα. ωραίος πανικός για τις ΗΠΑ βέβαια καλό θα είναι να φύγει και η βίζα από την μέση αλλιώς +100€ για κάθε άτομο. τώρα ψήφισαν κάτι λέτε ως τα χριστούγεννα να την αφαιρέσουν οι αγαπημένοι μου αμερικάνοι;

κοίταξα και στην delta κι αυτή δίνει τιμές 380€ πηγενέλα για ATH<>JFK και ρωτώ: είναι αυτό φυσιολογικό λόγω book early κλπ ή απλά είναι για λίγες μέρες σαν κρυφή αντιπροσφορά στις άλλες εταιρίες; η πτήση είναι και direct!
 
manos_p":92bjk4fz said:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Malev!!!! Προσφορά των Ουγγρικών Αερογραμμών για Ευρωπαικούς προορισμούς μέσω Βουδαπέστης με τιμές που ξεκινούν από 88 ευρώ με όλους τους φόρους!!!!! :banana: :great:

Απιθανο,ATH-FRA 15 Oct ,237 E για 2 ατομα τελικη τιμη...... :thx:
 
ρωτώ ξανά τους φίλους. 380€ μέσα στα χριστούγεννα πήγενελα απευθείας delta αντάσσεται στη λογική του book ealry (δλδ πάντα έτσι ειναι;) γιατί δεν το βλέπω να το λένε ως προσφορά κάπου στο site τους.
 
Η προσφορά της Delta ισχύει για αγορά εισιτηρίων έως 4/9/09.
 
@ΙΑΤΑ, που το βρήκες να το λέει ρε θηρίο; άρα αντιπροσφορά (και μάλιστα η καλύτερη). με την βίζα θα φύγει τελικά ως τα χριστούγεννα;
 
Ειτε καταργηθει η βιζα ειτε οχι θα σ ε συμβουλεβα να εκλεινε ενα ραντεβου (μεσω ιντερνετ φυσικα) στην αμερικανικη πρεσβεια για τελη Νοεμβριου ωστε να βρεις μερα και ωρα μπου σε βολευει...
 
σωστό κι αυτό αλλά για μας είναι +100€ το άτομο και είναι για το τίποτα. από όλα όσα αναφέρθηκαν για NYC η της delta είναι η καλύτερη. Απλά λόγω βίζα κλπ (δε θέλω να τους δώσω ούτε ένα φράγκο) μάλλον αναβάλλεται για του χρόνου αν ξανακάνουν τέτοια προσφορά βέβαια δεν ξέρω.
 
Top