Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

astronautofemotion

Business-Class-Member
Εγγραφή
24/03/2015
Μηνύματα
479
Likes
130
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Αγαπητή, επειδή όλοι μας εδώ είμαστε του χώρου αυτού και ξέρουμε εκ του αποτελέσματος πέντε πράγματα, φρόντισε να μας ακούς για την δική σου ωφέλεια, εμάς είτε σε πάρουν είτε δεν σε πάρουν, ούτε που μας νοιάζει, εσένα προσπαθούμε να βοηθήσουμε σε ότι ζητάς. Επίσης να θυμάσαι πάντα, ότι τα αεροπλάνα είναι ένας υπερβολικά μικρός κόσμος στην Ελλάδα...
 

Aris1979

Economy-Class-Member
Εγγραφή
19/08/2017
Μηνύματα
113
Likes
70
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDL
Αγαπητή Νίκη. Δεν ανήκω στο χώρο, αλλά ανήκω σε αυτούς που αγαπούν τον χώρο, σέβονται τις απόψεις των άλλων και κυρίως όσων ανήκουν στον κλάδο, διαβάζω και ενημερώνομαι, μιλάω και ακούω,σκέφτομαι και αναθεωρώ.

Στο φόρουμ αυτό δε θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις να ακούσεις. Θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Δυστυχώς αυτά τα δύο δε συμβαδίζουν. Το φόρουμ δεν έχει κάτι να σου προσφέρει.
 

rita.

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
07/06/2021
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους :)
Έχω κάνει την αίτηση για τη θέση της αεροσυνοδού για την Aegean που είναι ανοιχτή έως τις 13/6, όμως αυτό που με προβληματίζει είναι πως μόνο όσοι περάσουν στο στάδιο της συνέντευξης θα ειδοποιηθούν.

Έχει ειδοποιηθεί ήδη κάποια/ος για τη συνέντευξη ή θα πρέπει να περιμένουμε να κλείσουν πρώτα οι αιτήσεις; Και μετά τις 13/6 πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τηλέφωνο ή email, σε περίπτωση που η αίτηση μας έχει γίνει δεκτή;

Οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 
Top