Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Re: Hellas Airlines!

Και απο εδω και περα τι γινεται;
Ποτε ξεκιναει η εκπαιδευση,γνωριζει κανεις;
ευχαριστω.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Hellas Airlines!

Όχι, το μόνο που αναφέρουν είναι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα mails με σχετικές πληροφορίες....
Εμένα με ανησυχούν αρκετά πράγματα βέβαια.
Αν θα ξεκινήσουν οι πτήσεις 15/1 ή θα υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω έλλειψης άδειας, αν όντως θα πληρώνουν τα λεφτά που λένε, πώς θα πληρωθούν οι στολές (από εμάς όχι αυτούς), με δόσεις από τον μισθό ή 900 ευρώ μπαμ και κάτω, μέχρι και το πώς θα προσγειώνεται το airbus στην Σκιάθο σκέφτομαι!!! Αν θέλει κάποιος να συμμεριστεί τις απόψεις του θα με βοηθούσε πολύ!!!
Σας ευχαριστώ!!!
 
Re: Hellas Airlines!

Oλα τα παραπανω τα σκεφτομαι και προβληματιζομαι...
Ας περιμενουμε και θα δειξουν οι εξελιξεις.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Hellas Airlines!

.οΟ(συγγνωμη, ειλικρινα δεν καταλαβα το πνευμα το πνευμα του σχολιου.. Που το προβλημα να προσγειωθει ενα Α320 στη Σκιαθο?)
 
Re: Hellas Airlines!

katrina!":kup320dq said:
...μέχρι και το πώς θα προσγειώνεται το airbus στην Σκιάθο σκέφτομαι!!!...
Αυτό τι σχέση έχει με τα οικονομικά θέματα;
 
Re: Hellas Airlines!

Εμενα προσωπικα με προβληματιζει καταρχην αν παρει την αδεια απο την Υ.Π.Α. και αν " επιβιωσει"..επισης αν θα ειναι συνεπης απεναντι στους εργαζομενους σχετικα με αυτα που υποσχεται.
Ευχομαι ολα καλα να εξελιχθουν...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
οκ παιδιά, έτσι όπως το έθεσα δεν βγάζει νόημα.... εννοούσα ότι τα έχω βάλει κάτω όλα και τα σκέφτομαι!!! εξετάζω όλες τις παραμέτρους καθώς καλούμαι να πάρω μια πολύ σημαντική απόφαση....... απλά έγραψα τις σκέψεις μου. αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι αν θα πάρει την άδεια και αν θα πληρώνει.
 
μα αν δεν ειχαν παρει την αδεια τοτε γιατι να γινουν ολα αυτα? εννοω οι συνεντευξεις, οι ανακοινωσεις με δελτια τυπου κ ολα τα συναφη..στην ιστοσελιδα τους εγραφαν για την επίσημη έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση της Άδειας Πτητικής Εκμετάλλευσης από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α). κ κατι ακομα, οι στολες που λετε θα πληρωθουν απο τους υπαλληλους???κ τι 900 ευρω εχουν??????
 
πάλι καλά που δεν απαιτείται να ετοιμάζει το προσωπικό το catering σε τάπερ - τύχη είχαμε
 
πολλα μπορουν να ειπωθουν μεχρι να ξεκινησει βεβαια η εταιρεια.. ας μην την ''φαμε'' με τα σχολια μας βρε παιδια.. μακαρι να παει καλα!
 
Top