Προσλήψεις στην Hermes Airlines

Re: Hermes Airlines

δεν ειμαι ακομα παντρεμενη ειναι μαι αρραβωνιασμενη και αν δεν ειχα απολυθει απο την προηγουμενη δουλεια μου θα συζουσα ηδη.αν δεν ημουν αρραβωνιασμενη θα πηγαινα τρεχοντας γιατι οπως λες η γαλλια ειναι υπεροχη!με βοηθησαν ομως ολα αυτα που ειπατε και θα τους ρωτησω πολλα πραγματα που δεν μου ειχαν ξεκαθαρισει και θα αποφασισω.
 
Re: Hermes Airlines

Αρχικά ρώτησε τον εαυτό σου γιατί θέλεις να κάνεις την συγκεκριμένη δουλειά. Αν δεν έχεις αγάπη για την αεροπορία μην μπεις καν στην διαδικασία γιατί στην Hermes δεν θα αντέξεις. Και η Γαλλία μπορεί να είναι υπέροχη αλλα δεν θα την ζήσεις ιδιαίτερα...
 
Re: Hermes Airlines

Επίσης το προγράμμα τους είναι πολυ σκληρό, όσο είσαι εκει πετάς συνέχεια κ περνεις τα ρεπο σου στην ελλάδα.
 
Re: Hermes Airlines

σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!ρωτησα καποια πραγματα και επειδη δεν μου απανταγαν ξεκαθαρα με φοβησαν κι αλλο και δεδομενου αυτων που μου λετε μαλλον με βλεπω να μενω εδω...
 
Γεια σου! Μήπως ξέρεις αν παίρνουν ακόμα αεροσυνοδούς και εσύ που το έστειλες το βιογραφικό σου? εκτός από αγγλικά θέλουν και γαλλικά ως ξένη γλώσσα?
 
Απ'ότι ξέρω δέχονται ακόμη βιογραφικά. Τα γαλλικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση.
 
καλησπέρα !! :) είμαι καινούργια στο forum . με έχουν καλέσει την τρίτη για συνέντευξη απο τη συγκεκριμένη εταιρία και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνέντευξη : αν γίνεται στα γαλλικά , αν υπάρχει κώδικας ντυσίματος κλπ...
επίσης αν κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία γενικά θα ήθελα πολύ να μάθω : αν πληρώνει , αν είναι καλή εταιρία , ωράρια κλπ!!
 
Τα γαλλικα δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση. Γνωριζω πανω απο 20 ατομα που δουλευουν στην εταιρεια και μονο μια κοπελα ξερει στοιχειωδη γαλλικα. Απο την αλλη ατομα με απταιστα γαλλικα εχουν αποκλειστει. Οσον αφορα τις συνθηκες εργασιας γνωριζω οτι τα πραματα ειναι πολυ δυσκολα. Τα πληρωματα πληρωνονται οποτε λαχει - κλασικο ελληνικο φαινομενο πια - ενω πετανε υπερβολικα πολυ. Μεγαλο προβλημα δημιουργει επισης το γεγονος οτι επειδη δεν υπαρχει 24ωρο operation στα κεντρικα γραφεια, προβληματα που μπορουν να δημιουργηθουν ξαφνικα και τα οποια θελουν αμεση λυση βαραινουν αποκλειστικα τα πληρωματα. Η εταιρεια εχει δημιουργηθει με αποκλειστικο σκοπο να χτυπηθουν τα πληρωματα της Air Mediterranee και ποια χωρα θα ηταν πιο καταλληλη απο την Ελλαδα για να το πετυχουν ? Οποτε η σωστη ερωτηση δεν ειναι αν η εταιρεια ειναι καλη η οχι, αλλα ποσο τερατομορφη μπορει να ειναι μια τετοια εταιρεια.
 
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!! :) μηπως γνωριζεις για τα ωραρια και τις πτησεις της συγκεκριμενης εταιριας?? ισχυει οτι οι βασεις της ειναι μονο πολεις της Γαλλιας ?? και που μενεις Ελλαδα η Γαλλια ?? έχω ακουσει διαφορα και εχω μπερδευτεί λιγο !! :?
 
Εταιρεία τσάρτερ είναι, δεν υπάρχουν ωράρια. Ως τσάρτερ μπορεί το πρωί να φέρνεις Γάλλους από τη Νίκαια στο Ηράκλειο να επιστρέφεις με άλλους Γάλλους στη Μπορντώ, έχοντας φάει τρίωρη καθυστέρηση, λόγω των περιορισμών στην εξυπηρέτηση των λατρεμένων ελληνικών αεροδρομίων τα καλοκαίρια. Συνήθως όταν δεν περνάς τη νύχτα πετώντας, θα μένεις σε ωραιότατα και οικονομικότατα airport hotels της γαλλικής επαρχίας. Επίσης, μην εκπλαγείς αν κάποια μέρα σε στείλουν evacuation ξένων στη Συρία (που είναι της μοδός) ή σε όποια άλλη χώρα υπάρχει πόλεμος, τσουνάμι, σεισμοί, γενικότερα, ανθρωπιστικές κρίσεις. Τα τσάρτερ τέτοιου είδους πληρώνονται "βαρβάτα" και η εταιρεία θα ήταν ηλίθια αν έκανε ένα τσάρτερ με ιδρωμένους, ηλιοκαμμένους, ξενέρωτους γάλλους επαρχιώτες αντί να πάρει ζεστό χρήμα φέρνοντας υπηκόους χωρών που κινδυνεύουν, πίσω στην πατρίδα τους. Θα στριμώξει τα ωράρια, θα σε φωνάξει από το ρεπό σου και θα σε στείλει να πετάξεις κι εσύ.

Bon Voyage

Υ.Γ. Σου λέω τα χειρότερα, ώστε όταν δε σου τυχαίνουν αυτά να είσαι ακόμα πιο ευχαριστημένη για τη δουλειά σου.
 
Top