Προσλήψεις στην Olympic Air

• Thread starter Thread starter Amfiktion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Amfiktion

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σε όλους,

ευχαριστώ κατ' αρχάς για τη φιλοξενία, είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Εργαζόμουν ως συμβασιούχος Ι/Φ στην ΟΑ και
θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα, διότι απ' ότι είδα δεν έχει αναφερθεί ή εγώ δεν το βρήκα,
αν γνωρίζει κανείς σχετικά με προσλήψεις πληρωμάτων καμπίνας τι συμβαίνει αυτή τη περίοδο
γιατί ενώ περάσαμε συνεντεύξεις τώρα δεν υπάρχει ενημέρωση, δεν μας λένε τίποτα.

Ευχαριστώ! :)

ειναι ρευστα τα πραγματα

λογω της επικειμενης συγχωνευσης

μάλλον "ακίνητα..." θέλεις να πεις, "παγωμένα" επίσης.

απο την α3 ειδοποιησαν καποια ατομα ,οποτε ας μην αποκλειουμε κανενα ενδεχομενο :D

Στην αναμονή λοιπόν...κατάλαβα... :(

Σας ευχαριστώ κι ελπίζω να μάθουμε νεώτερα σύντομα !

δευτερη συνεντευξη οα

καλησπερα παιδια
ειμαι καινουργιο μελος κ θα ηθελα αρχικα να σας συγχαρω για αυτην σας την προσπαθεια (τη δημιουργια αυτου του φορουμ) :!:
θα ηθελα να ρωτησω,μιας κ ειδα οτι το συγκεκριμενο δεν εχει αναφερθει ιδιαιτερα, η δευτερη συνεντευξη τησ οα για ποιο λογο γινεται,ρωτανε κατι διαφορετικο απο οτι στην πρωτη?σιγουρα γινεται απο καποιο ανωτερο στελεχος της εταιρειας,αλλα τι παραπανω ζητουν στην 2 συνενντευξη?ρωτανε παλι τα ιδια κ ξαναγραφουμε παλι τεστ?εξεταζουν ξανα ξενες γλωσσες?οποιος μπορει ασ μου απαντησει ( αν μπορει κ η αλικη η οποια απο οτι διαβασα περασε σχετικα προσφατα κ απο την 2 συνεντευξη. :o

Γεια σου daizy,
στη δευτερη συνέντευξη έχει γίνει ας πουμε το πρωτο ξεσκαρταρισμα και είναι στο ιδιο επιπεδο απλα απο ανωτερο στελεχος.
Εσυ την πέρασες κι αν ναι ποτε; Διότι εγω την περασα πάνω απο 2 μήνες και ακόμα τίποτα...
Ετσι οπως ειναι τα πραγματα γενικα (και λογω ενωσης και λογω οικονομικης καταστασης) θα τραβηξει πολυ μου φαινεται...
οτι μαθω θα το αναφερω πάντως, ελπίζω να πάνε όλα καλά!

με καλεσαν για 2 συνεντευξη την τριτη 4Μαιου,δεν ξερω πως πηγε ...θα δειξει...εσυ περασες εδω κ 2 μηνες την 2 συνεντευξη κ δεν σε φωναξαν να πας να κανεις το γενικο check up?καμια επικοινωνια?εχεισ επικοινωνησει εσυ μαζι τους να δεις τι γινεται?για ο,τι νεοτερο θα σε ενημερωσω.