Προσοντα!

• Thread starter Thread starter propilot21
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

propilot21

Low-Cost-Class-Member
Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα!
Ειμαι 27 ετων περιπου και εχω τελειωσει το τμημα Περιβαλλοντος του Πανεπιστημιου Αιγαιου και ειμαι και κατοχος cpl (atpl, mep, mcc κλπ κλπ). Εχω δουλεχει περιστασιακα στην Ιταλία σε σχολες skydiving και σε tours και τωρα πια γυρισα Ελλαδα. Προς το παρον δουλεια δεν υπαρχει, οποτε σκεφτομαι να κανω κατι και για προσωπικους λογους αλλα και για να εμπλουτισω το βιογραφικο. Έχοντας ηδη το χαρτι του πανεπιστημιου εχω στο μυαλο μου τα εξης:
1) Μεταπτυχιακο πάνω στο αντικειμενο μου
2) Πτυχιο μηχανικου (part 66)
3) Πτυχιο σε καποιο τομεα ενος aeronautical university (ή απλου πανεπιστημιου) ή οποιαδηποτε εκπαιδευση-"σπουδη" πανω σε κατι το αεροπορικο (βλ. emry riddle).

Εμενα και τα τρια προαναφερθεντα πραγματα μου φαινονται ενδιαφεροντα. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι αφου θα αφιερωσω χρονο και χρημα, να κανω κατι που θα μετρησει περισσοτερο στο cv μου.
Ευχαριστω!

* Για το 3 που ανεφερα πιο πανω θα θελα να μου προτεινετε και μια ειδικοτητα που να εχετε βρει που να ταιριαζει καλυτερα σε χειριστη (οχι δηλαδη aviation bussiness administration κλπ).

Καλησπέρα,

Θα σου πρότεινα να κάτσεις να σκεφτείς τι θέλεις / τι σου αρέσει να κάνεις και να μαζέψεις εμπειρία πριν κάποιο μεταπτυχιακό.

dimitris@swiss εχω γυρω στις 700 ωρες εκπαιδευτου μαζι με skydiving κλπ., εκανα τα χαρτια μου για την Ολυμπιακη και θα τα κανω και τωρα για την Aegean.
Εφ' οσον δεν υπαρχει δουλεια στην Ελλαδα (να δουμε τι θα γινει με ΟΑ και Α3), αποφασισα να φυγω για Αμερικη. Θα παω για το μεταπτυχιακο μου σε ενα πανεπιστημιο και ταυτοχρονα εχοντας εξασφαλισει αδεια παραμονης για σπουδες θα ψαχτω και για δουλεια.
Αυτο που θα θελα να ρωτησω τι γινεται με τις σπουδες μηχανικου στην Αμερικη? Εννοω για αντιστοιχη εκπαιδευση part 66 για Α,Β,C σε αντιστοιχο part 147 οργανισμο και την μετατροπη του αργοτερα σε easa.