ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CHAT ROOM ! ! !

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gioannis

First-Class-Member
Περιοχή
Kiato (KOR-PIKAD)
Νομιζω πλεον οτι πρεπει να οργανωθει ενα chat room καπου για να μπορουμε να εχουμε πιο αμεση ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων για θεματα σχετικα με τα αεροπορικα ζητηματα.Οι πιο εξειδικευμενοι σε αυτα ας το κοιταξουν. :)

gioannis":20855yri said:
Νομιζω πλεον οτι πρεπει να οργανωθει ενα chat room καπου για να μπορουμε να εχουμε πιο αμεση ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων για θεματα σχετικα με τα αεροπορικα ζητηματα.Οι πιο εξειδικευμενοι σε αυτα ας το κοιταξουν. :)
kalimera oi perissoteroi apo edo exoyme msn kai epoikoinvnnoyme etsi alla kali idea :D :D :D

An kai ontws ta leme syxna sto MSN, 8a itan kali idea na ftiaksoume ena dwmatiaki sto mIRC opou 8a kseroume oti panta kapoion 8a vroume (kai na apofeygoume ta PM tou styl "ela MSN' klp klp klp :wink: )

Βασικά υπήρχε (στην περίοδο του flygr) ένα chat στη σελίδα το οποίο όμως δεν είχε και μεγάλη επιτυχία, γιατί οι περισσότεροι προτιμούσαν το MSN... το οποίο είναι κατά πολύ πιο εύχρηστο από τα mIRC (άποψή μου)!

Όποιος θέλει να με βρει στο MSN ... likos54@hotmail.com :wink:

Διόρθωση: Στις αρχές του airliners.gr υπήρχε ακόμα το τσατ! Μετά τσατίστηκε γιατί δεν το προτιμούσαμε και μια μέρα μας άφησε.. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Ακη.. ;)

Απλά πρότεινα το mIRC γιατι έχω πολύ καλές εμπειρίες απο τσάτ εκεί (μήν αρχίσετε τις πονηρές σκέψεις,ευχαριστώ), οπου μαζευόμασταν γύρω στα 20 άτομα(καμία σχέση με αεροπορία, με μουσική ασχολούμασταν) και εκτός απο το τζέρτζελο, παίζαμε παιχνίδια με διάφορα scriptάκια που υπάρχουν στο mIRC και γινόταν χαμός!
Παρ'όλ'αυτά, κι εμένα όποιος θέλει να MSNιστεί μαζί μου, alx744@yahoo.com :wink:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,καλο θα ηταν να φτιαχνατε ενα CHAT ROOMAKI,για να μιλαμε και να γνωριζομαστε πιο γρηγορα.αποψη μου αυτη δεν ξερω για εσας!!! :D