Πρώτη προσγείωση 2007!

• Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας
makedonas":wr9nv26p said:
Ενδιαφέρον! Αλλα κάπου θα έλεγα ότι οι κύριοι εκεί επάνω (τουλάχιστον οι έλληνες) αγνοούν το γεγονός ότι τους ακούνε! ;) Αλήθεια.. Τα είπε ο κύριος με τη "μανούλα" ;) :cool:

Χαχαχα! Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά λέει: "Μαιρούλα μου" όχι "μανούλα μου" :p Γιατί αν ακούσεις λίγο πιο πριν λέει "Μαίρη χρόνια πολλά" :)

Ρε παιδια γιατι να ειμαστε τοσο μιζεροι.Ενα πανηγυρακι γινεται για το καλο του χρονου,και οπως σωστα ειπωθηκε επειδη τετοια μερα σιγουρα αυτοι που ταξιδευουν το κανουν για καποιο σοβαρο ενδεχομενως λογο τους προσφερουν αυτο που δεν μπορουν να κανουν στα σπιτια τους.Δεν το βρισκω και τοσο κακο,εξαλλου χωρις γιορτουλες και παρτακια πως θα ηταν η ζωη μας.

Είπαμε,νά γιορτάζεται το γεγονός όταν συμβαίνη αυθόρμητα,όχι όταν το κάνουν να συμβή γιά λόγους προβολής.

@jetflight
Αν ήσουν στήν μία από τίς δύο ΟΑ κι'ερχόσουν εσπευσμένα στην Αθήνα γιατί π.χ. σέ είχαν ειδοποιήσει οτι κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται στο νοσοκομείο,καί σού έλεγαν οτι το αεροπλάνο θά καθυστερήση να κατέβη επειδή γιά λόγους διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων πρέπει κάποιο άλλο να πάρη προτεραιότητα γιά νά φανή οτι ήταν "η πρώτη άφιξη τού καινούργιου χρόνου",δέν νομίζω οτι θά το έβλεπες τόσο "πανηγυρτζίδικα" τό όλο θέμα.
Η άν σού έλεγαν οτι θά καθυστερήσης να φτάσης επειδή πρέπει να περιμένη ο πιλότος να μπή ο καινούργιος χρόνος γιά να κατέβη πρώτος νά τού κάνουν την γιορτούλα στο αεροδρόμιο,κι'εσύ να τρώγεσαι από την αγωνία άν θά προλάβης το ανωτέρω συγγενικό σου πρόσωπο ζωντανό......

Γι'αυτό είπα οτι πολλοί από αυτούς που ταξιδεύουν μιά τέτοια μέρα και (κυρίως) ώρα,έχουν πολύ σοβαρό λόγο γιά να το κάνουν ώστε είναι τουλάχιστον αγένεια νά τους καθυστερούν χάριν προβολής τής εταιρείας από τά ΜΜΕ.....

Για να πω και εγώ την κακία μου, του χρόνου ποδαρικό θα κάνει η Pantheon?

:D :D :D :D

Πάντως συμφωνώ εν μέρει ότι είναι απαράδεκτο να καθυστερεί μια πτήση για "τα πιτσιρίκια", όμως το να κατέβει 00:04 αντί για 00:01 δεν είναι και τόσο τραγικό.

Τελικά όμως η A3 2007 όντως προσγειώθηκε 23:55; Γιατί από το mp3 (αν και αδαής) δεν μου φαίνεται ότι έχουν 6 λεπτά διαφορά με την Ολυμπιακή.

Μπορεί ο κόσμος της ΟΑ να άλλαξε τα ρολόγια του ΑΙΑ... :evil:

Άντε καλή μας χρονιά!

dr. manos":g5mjvpyw said:
Τελικά όμως η A3 2007 όντως προσγειώθηκε 23:55; Γιατί από το mp3 (αν και αδαής) δεν μου φαίνεται ότι έχουν 6 λεπτά διαφορά με την Ολυμπιακή.
Το τελευταίο mp3 του MerNion είναι μονταρισμένο και όχι σε realtime.

oops, ίδιο file name, τα μπέρδεψα. Να βρούμε τώρα ποιος τους κατέβασε 23:55 και τους είπε ότι ήτανε μεσάνυχτα :rolleyes:

Λοιπον (οχι οτι εχει σημασια) αλλα ρωτησα κ εμαθα:
Η Α3 2007 προσγειωθηκε το 2006, αλλα ηταν η πρωτη που μπηκε on-blocks το 2007. Η ΟΑ, προσγειωθηκε πρωτη το 2007, και ηταν ο δευτερος που μπηκε on-blocks.

seven4seven":4d8bukgy said:
Λοιπον (οχι οτι εχει σημασια) αλλα ρωτησα κ εμαθα:
Η Α3 2007 προσγειωθηκε το 2006, αλλα ηταν η πρωτη που μπηκε on-blocks το 2007. Η ΟΑ, προσγειωθηκε πρωτη το 2007, και ηταν ο δευτερος που μπηκε on-blocks.

Πλάκα-πλάκα είχα αρχίσει να σκέφτομαι κάτι τέτοιο! Τώρα το επιβεβαίωσες κιόλας. Οπότε ουσιαστικά υπάρχουν 2 πρωτιές. Για τους ΕΕΚ χρόνος άφιξης είναι η προσγείωση του αεροσκάφους (και αυτό σημειώνεται στα φύλλα ημερήσιας κίνησης) ενώ για τις online αφίξεις του αεροδρομίου και της εταιρείας, χρόνος άφιξης είναι όταν το αεροσκάφος φτάσει στο gate...! :rolleyes: ;)

Οπότε όλοι ευχαριστημένοι! Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... :)