Qantas-πρόγραμμα τακτικών επιβατών

• Thread starter Thread starter athlios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

athlios

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
QFA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Καλησπέρα. Πριν ένα περίπου χρόνο ταξίδεψα στην Αυστραλία και αρκετές από τις πτήσεις του ταξιδιού μου έγιναν με την Qantas. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκομίσω κάποια μίλια στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της και να δικαιούμαι τουλάχιστον ένα ταξίδι απλής διαδρομής εντός Ευρώπης. Δυστυχώς τα μίλια λήγουν μετά από 18 μήνες στους οποίους ο λογαριασμός είναι ανενεργός και δεν έχω προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι με μέλος της One World σύντομα για να μπορέσω να καταχωρίσω μίλια στο λογαριασμό μου. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε με μικρό κόστος να κερδίσω κάποια μίλια στο λογαριασμό μου για να παραμείνει ενεργός για άλλους 18 μήνες? σκέφτηκα να αγοράσω κάποια μίλια αλλά δεν ξέρω αν θεωρείται ενέργεια που καθιστά το λογαριασμό μου "ενεργό".

Συνεργάζονται με την Avis για ενοικίαση αυτοκινήτου με 3 μίλια/$
http://www.qantas.com.au/travel/airline ... /global/en

Μια άλλη λύση -στην περιπτωση που ξέρεις τον προορισμό που θέλεις- θα ήταν να κλείσεις το εισιτήριο για τυχαίες ημερομηνίες (ώστε η εξαργύρωση να γίνει πριν κλέισει το 18μηνο) και μετά να κάνεις αλλαγή στις ημερομηνίες (που αν δεν κάνω λάθος το επιτρέπουν στα award).

σ' ευχαριστώ για την απάντηση. όπως βλέπω, δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου με την avis αλλά το μοναδικό σημείο παραλαβής στην Ελλάδα είναι το LGAV. στην Αθήνα δεν μου χρειάζεται να ενοικιάσω αυτοκίνητο και η τιμή για μια μέρα είναι και €65! η δεύτερη επιλογή μου φαίνεται καλύτερη αλλά θα πρέπει να δω τι χρεώσεις υπάρχουν για αλλαγή του εισιτηρίου (άσε που δεν μπορώ να ξέρω κι από τώρα τον προορισμό...) . εγώ είχα περισσότερο στο μυαλό μου μια φτηνή αγορά χωρίς έξοδα αποστολής πχ αγορά ενός φτηνού e-book για να κερδίσω λίγα μίλια και να μεινει ενεργός ο λογαριασμός.

Μήπως πάντα ήθελες να δεις μία έκθεση για τη Narnia; :)
http://qantasboxoffice.com.au/EventPric ... 2012155655

Αν ψάξεις για "The Chronicles of Narnia: The Exhibition" έχει κάτι με περίπου $22. Δεν ξέρω αν σου κάνει.

Ήταν όνειρο μου απο μικρό παιδι... :twisted:
Για να είμαι ειλικρινής δεν έψαξα τα θεάματα γιατι σε κάποιες παραστάσεις που πήγα τοτε ήταν πολύ ακριβές! Πολυ καλη η σκέψη σου πάντως! :thx: σ´ ευχαριστω!
Ελπίζω μονο να μη μου δημιουργήσουν πρόβλημα με τα μίλια επειδή δεν θα παραλάβω το εισιτήριο...