Ρωσικά σχέδια επέκτασης στην Ελληνική αεροπορική αγορά

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

COMPUTERISE

First-Class-Member
Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι εταιρία ρωσικών συμφερόντων σχεδιάζει επέκταση στην Ελληνική αγορά. Δεν εχει διευκρινιστεί αν είναι υπάρχουσα εταιρία ή καινούργια προσπάθεια αλλά κουβεντιάζετε ότι έχουν σοβαρά σχέδια για γερό άνοιγμα, στην αρχή για σύνδεση με χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μετά με Δυτική Ευρώπη. Βέβαια, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. ιδίως στην Ελλάδα, αλλά λες να γίνει το μπαμ από κει που δεν το περιμένουμε??

Έχει ακούσει κανείς άλλος τίποτε γιαυτό?

Με τοσους επιβατες που πανε και ερχονται καθε μερα απο και προσ διαφορες πολεις της πρωην Σοβιετικης Ενωσης ειναι λογικο καπιοι να θελουν να το εκμεταλευθουν. Μου κανει εντυπωση πως οι Ελληνικες εταιριες εχουν μεινη τοσο πισω, που αγνοουν εντελως αυτη την αγορα που ειναι πολυ μεγαλη. Στο αεροδρομιο της Θεσσαλονικης καθε Κυριακη, τωρα το καλοκαιρη, ερχονται 10 πτησεις απο Μοσχα μονον! Ολες ειναι ναυλομενες απο πρακτωρια ταξιδιων και δεν μεταφερουν μονο Ρωσσους τουριστες αλλα και πολλους Ρωσσο-Ελληνο ποντιους που πηγαινο-ερχονται τακτικα με αυτα τα δρομολογια.

Το πουλάκι που μου σφύριξε την είδηση μου λέει οτι μετά τις εκλογές θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις!! Πως θα σας φαίνονταν Ρωσικά αεροσκάφη με Ελληνικό νηολόγιο!! Toο good to be true αλλά, ας ελπίσουμε....