Round The World

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
Χμμμμμ, είπα να εισάγω καινά δαιμόνια... :twisted:
Είπα να τσεκάρω την διαδρομή που θα ήθελα. Μία πρώτη επιλογή η STAR ALL.
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=5696

ΕΖΕ-ΑΤΗ με LH :D

ΥΓ: Που θα ήθελα είπα...όχι που θα κάνω...
.....άλλωστε υπάρχει και η Skyteam... :lol:

Με την προσθήκη JAL & Royal Jordanian στη Skyteam, η συγκεκριμένη συμμαχία γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, ακόμη δεν έχουν φτάσει τα επίπεδα Star & oneworld στο θέμα του "γύρου του κόσμου". Δε χρειάζεται να σας θυμίσω ονόματα κολοσσών που ανήκουν σ' αυτές τις δύο, ε; LAN, Cathay Pacific, Singapore κ.ά. είναι από μόνες τους λόγος να πετάξεις, ανεξαρτήτως προορισμού... Η Skyteam από την άλλη δεν έχει κάτι αντίστοιχο να δείξει (τη γνώμη μου για την Korean την έχω ξαναπεί νομίζω...από μακριά κι αγαπημένοι!).

@George.
H JAL και η Royal Jordanian αναμένεται να προσχωρήσουν σύντομα στην Oneworld και όχι στη Skyteam. H Korean Air παλαιότερα απαιτούσε πράγματι «αρετή και τόλμη» για να τη δοκιμάσεις με επαίσχυντο δείκτη ασφαλείας (αν και νομίζω η China Airlines ήταν ακόμη χειρότερη). Τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά, διαφορετικά καμία διεθνής αεροπορική συμμαχία δεν θα διακινδύνευε την αξιοπιστία της.

:oops: Σωστή η διόρθωση! Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα... :oops:

Όσο για την Korean, απλώς θα προτιμούσα να περάσουν λίγα χρόνια ακόμη μέχρι να προσπαθήσω να την εμπιστευτώ. Για την China Airlines δεν αντιλέγω.

Ρίξτε μια ματιά στο airtrecks.com :
http://www.airtreks.com/tripplanner/fla ... HOME_FLASH

Πολύ χρήσιμο link για το γύρο του κόσμου. Στο τέλος δίνει μόνο μια εκτίμηση κόστους, αλλά από το δρομολόγιο που προτείνει μπορεί κανείς άνετα να καταλάβει ποιες εταιρίες κάνουν τις πτήσεις και μέσω ποιων πόλεων.

Καλά, με €3.200 (Αθήνα-Μασκάτ-Μπανγκόκ-Πεκίνο-Μανίλα-Χονολούλου-Λος Άνχελες-Πάναμα Σίτυ-Μπουένος Άιρες-Γιοχάνεσμπουργκ-Αθήνα)... 8)
ο λα λαλ λαλα αλαλλαλα.... :lol:

captainjumbo":1huydurq said:
Καλά, με €3.200 (Αθήνα-Μασκάτ-Μπανγκόκ-Πεκίνο-Μανίλα-Χονολούλου-Λος Άνχελες-Πάναμα Σίτυ-Μπουένος Άιρες-Γιοχάνεσμπουργκ-Αθήνα)... 8)
ο λα λαλ λαλα αλαλλαλα.... :lol:

Esena ean den kanw lathos sou xrwstaei o Bill Gates peripou 4.500$ Opote na sou efxithw kalo taksidi kai na mas grafeis :P :twisted:

Ολίγον off, αλλά δεν έκατσα να τα μετρήσω... :lol: Thanx... Να'ναι καλά ο άνθρωπος... :lol:
Τώρα βέβαια μου έβαλες και νέες ιδέες. Μια βόλταμε την Korean, μια στάση Μιάμι, έναν καφέ στο Κίτο...Ζωή νά χουμε... :D 8)