Ryanair: όνομα εισιτηρίου

Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

Παιδιά επειδή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και είχα πάρει 3 τηλέφωνα και όλο έπεφτε η γραμμή και τζάμπα χρεωνόμουν... Μπήκα τελικά στο online chat της ryanair (Σάββατο 1μ.μ. ώρα ελλάδας σίγουρα λειτουργεί :p ) και βρήκα αμέσως υπάλληλο να με βοηθήσει και η διαδικασία έγινε άμεσα και εύκολα!!
Δεν τίθεται θέμα χρέωσης, το λάθος είναι δικό τους, δεν είναι name change !!!

Ορίστε και το chat:
https://www.ryanair.com/en/questions/ry ... t-service/
 
Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

Έχοντας κάνει τραγικό λάθος κατά τη διαδικασία έκδοσης του εισιτηρίου.... - έβαλα το επώνυμο αντί για το όνομα και το όνομα αντί για το επώνυμο !!! - αποφάσισα να δοκιμάσω το online chat της εταιρίας, όντας πολύ διστακτικός πως θα γίνει κάτι, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα κάνει αυτή η εταιρία μία τέτοια αλλαγή free of charge !

Και όμως σας πληροφορώ πως σε ένα λεπτό είχα τελειώσει, μου έστειλαν σωστά στο εμαιλ την αλλαγή και δε με χρέωσαν τίποτα !! Δεν έχω λόγια !
 
Re: Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Καλησπέρα!Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Έχω κλείσει εισιτήρια με τη ryanair από Αθήνα για Ρώμη.Έχω κάνει ήδη check-in και σε 4 ημέρες πετάω!Το όνομα μου όμως είναι λάθος!Διότι το έγραψα στα Ελληνικά όταν έκανα την κράτηση και μου το μετέφρασε με λατινικούς χαρακτήρες στο boarding pass!Πρώτη φορά έκανα κράτηση online και δεν το ήξερα!Θα έχω πρόβλημα?Και αν ναι μπορώ να το λύσω?
 
Re: Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Διάβασε λίγο παραπάνω και θα βρεις απαντήσεις.
 
Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

Καλησπέρα ... Έκλεισα εισιτήρια για πτήση εσωτερικού κ έκανα τσεκ-ιν αλλα την επόμενη παρατήρησα ότι στο όνομα έβαλα το επώνυμο και στο επώνυμο το όνομα ... Λέτε να υπάρξει πρόβλημα ?
 
Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

Ναι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Ryanair (μπορείτε και μέσω της δωρεάν εφαρμογής chat) και να ζητήσετε διόρθωση. Τέτοια λάθη συνήθως διορθώνονται εντός 2 ωρών και χωρίς χρέωση.
 
Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

κ που βρισκεται αυτο το chat κ δεν το βρισκω ?
 
Re: Ryanair εσωτερικού: όνομα εισιτηρίου

https://secure.livechatinc.com/licence/ ... i?groups=1

Δοκιμασμένο το chat με ακριβώς ίδιο πρόβλημα με το όνομα, άμεση εξυπηρέτηση και δωρεάν. Λίγη αναμονή και επιμονή στο chat αλλά έκανα τη δουλειά μου.... (και όμως είπα καλό λόγο για τη Ryanair !!!!!!!!!!!! )
 
Αλλαγή ονομάτων με Ryanair

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: έχω κάνει κράτηση εισιτηρίων για 2 άτομα για μια πτήση για Βουδαπέστη. Θέλω να δώσω τα εισιτήρια στους γονείς μου, όμως δεν τα έχω κλείσει στο δικό τους όνομα αλλά στο δικό μου και της φίλης μου. Μπορώ να τα διορθώσω με κάποιον δωρεάν τρόπο γιατί οι αλλαγές ονόματος ξέρω οτι στην Ryanair είναι πάνακριβες (νομίζω 110 ευρώ, το λέω αυτό γιατί έχω μιλήσει με την εταιρία και μου είπε πως μόνο έτσι γίνεται!). Έχω σκεφτεί το εξής: Στο τσεκ ιν δεν σου ζητάει να γράψεις ξανά τα ονόματα των επιβατών; Εάν εκεί γράψω τα ονόματα των γονέων μου, θα καταλάβει το site τους οτι κάτι πάει λάθος; Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου;
 
Top