Paul-I":7h8wvoeg said:
... Δεν έχουν ανάγκη οι Ελληνες απο τέτοια εταιρία. ... .
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια εχθρότητα προς την ryanair. Καταρχήν γιατί εμείς οι έλληνες ΔΕΝ έχουμε ανάγκη την ryanair? Τι είμαστε, οι "άνετοι" που γουστάρουμε να πληρώνουμε 350 euro στην Α3/OA για να πάμε γερμανία (παράδειγμα)? Συμφωνώ ότι υπάρχει k αυτή η μερίδα ανρθώπων και καλά κάνουν k μπράβο τους! ΑΛΛΑ υπάρχει και η μερίδα των ανθρώπων που βάζει το πορτοφόλι τους πάνω από την άνεση τους και γενικά πάνω απόλα και έχω την ιδέα ότι αυτή η μερίδα ανθρώπων είναι πιο μεγάλη από την προηγουμενη ειδικά στην ελλάδα.Απότι έχω καταλάβει αυτό το φαινόμενο είναι γενικευμένο στην ελλάδα, όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει μια σταθερή loco στην ελλάδα k όταν βλέπω αντί να γίνει μια προσπάθεια (έστω σαν δοκιμη) να αναπτυχτεί μια τέτοιου είδους εταιρία,va ξεπετάνε εταιρίες τύπου Athens Airways (Δεν έχω τίποτα με την εταιρία απλός σχολιάζω το business class only) τότε δε μπορώ να υποψιαστώ ότι ζούμε με αυταπάτες.
Tελοσπάντων επειδή ξέφυγα ολίγον του topic, δε βλέπω τον λόγο να μην έρθει η ryanair στην ελλάδα, και μην ακούσω βλακείες για αξιοπιστία κτλ γιατί και στην ώρα της είναι και μια χαρά συντήρηση κάνει (k αν θέλει ας κάνει αλλιώς εφόσον είναι συνεχεια στην μπούκα επειδή μονο k μονο είναι loco) και επιτέλους το βρίσκω λάθος να κατηγορούμε μια εταιρία που βασίστηκε σε μια (λάθος κατ ημάς) ιδεολογία του τύπου
"You pay me almost nothing so I offer you almost nothing" που στο κάτω κάτω τόσο καιρό μονο κέρδη της αποφέρει.