SAA enroutes MUC-JNB directly

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Η SAA πετάει από 1 Ιουλίου τη διαδρομή ΜUC-JNB non-stop! Τι αεροπλάνο θα χρησιμοποιηθεί είναι άγνωστο, μάλλον κανένα A346 ( :thx: ), στην χειρότερη περίπτωση κανένα B744 :P

Πηγή: Διαφημιστικό sticker σε λεωφορείο εδώ στο Μοναχο!!! Το οποιο σημειωτέον δεν είχε κανενός είδους πληροφορία για τιμές κλπ.

Οποτε: any updates are welcomed! :lol:

-EDIT-
(0907LMT)
Ψάχνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας βρήκα την πρώτη non-stop πτήση MUC-JNB στις 2JUL2007, είναι sold out και είναι με Α346!

Σωστά, οι πτήσεις εμφανίζονται εδώ και αρκετό καιρό στο Amadeus όπου δίνει σαν αεροσκάφος το 343. Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή οι πτήσεις και οι τιμές ξεκινούν από 620 Ευρώ + φόρους, αλλά αν βρεις έναν καλό ταξιδιωτικό πράκτορα μπορείς να το πετύχεις και πιο κάτω :wink:. Αυτά και καλές πτήσεις στην SA.

Να προσθέσω ότι το δρομολόγιο ξεκινάει από 04 Ιουλίου και το αξιοσημείωτο είναι ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν υπάρχει code share με τη LH αν και Star Alliance member. Αλήθεια γιατί;

Τότε πως βρήκα εγώ πτήση για 2 Ιουλίου? Στα διαφημιστικά της SAA εδώ στο Μοναχο πάντως λέει ότι αρχίζει στις 1 Ιουλίου! Ok, δεν θα μαλώσουμε για 3 μέρες, απλά θα έλεγα ότι ένα διαφημιστικό μιας εταιρείας είναι πιο αξιόπιστο από ένα πρόγραμμα που δείχνει πτήσεις και δεν ανήκει στην εταιρεία. Ας μην ξεχνάμε, ότι πριν βγει στον "αέρα" πήρε την έγκριση της εταιρείας! Οποτε, θα έλεγα ότι το 1 Ιουλίου είναι το ορθό! Kαι πάλι το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της ίδιας της αεροπορικής εταιρείας βγάζει πτήση πριν τις 4 Ιουλίου είναι ένα στοιχειο που αποδεικνύει ότι η πηγή σου κάνει λάθος! ;) Τέτοια λάθη μπορούνε να συμβούνε σε κάποια ευρωπαϊκή Μπανανία (ονόματα δεν λέμε, την μύτη μας δεν την δείχνουμε! :mrgreen:), αλλα όχι σε εταιρεία τέτοιας εμβέλειας... ;)

Γιατί να μαλώσουμε! Πάντως για να ελέγξω κι εγώ την αξιοπιστία της πηγής μπήκα στο site της εταιρίας και πάλι δε μου βγάζει πτήση πριν τις 4 Ιουλίου... Άλλωστε έχω την εντύπωση ότι και η ίδια η SA χρησιμοποιεί το Amadeus σαν δικό της σύστημα κρατήσεων. Ίσως να άλλαξε το πρόγραμμα.